Вторник, 19 Юни 2018
Вторник, 19 Юни 2018

Дейвид Линч подготвя мемоари

Дейвид Линч подготвя мемоари

Създателят на сериала „Туин Пийкс“ ще работи по книгата съвместно с писателката Кристин Маккена

 

Известният филмов и телевизионен режисьор Дейвид Линч ще обори слуховете за живота си в мемоари, които ще излязат на книжния пазар през 2017 г., съобщи Контактмюзик.

Създателят на култовия сериал "Туин Пийкс" ще работи над книгата съвместно с писателката Кристин Маккена, която за първи път го интервюира през 70-те години на миналия век.

Много глупости са изписани за мен в книги и интернет. Искам да събера цялата достоверна информация накуп и да я поднеса на читателите. Ако някой иска да научи нещо за мен, ще може да го прочете в мемоарите ми. Не бих поверил подобна задача на друг, освен на Кристин Маккена, се казва в изявлението, направено от Дейвид Линч.

Книгата ще бъде базирана върху 90 интервюта на Маккена с режисьора и негови близки, приятели и колеги. Към тях 69-годишният Линч ще прибави собствените си размишления.

Подходът на Дейвид Линч към книгата е уникален, какъвто се надявах да бъде. С нетърпение очаквам да видя крайния резултат, казва Бен Грийнбърг от издателство "Гранд сентръл пъблишинг".

 

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар