Понеделник, 21 Май 2018
Понеделник, 21 Май 2018

Константин: Надявам се успехът ми да проличи и в наградите

Константин: Надявам се успехът ми да проличи и в наградите

2015-а е една от най-хубавите за певеца

За Константин 2015-а е една от най-хубавите години както в професионален, така и в личен план. Реализира няколко силни музикални проекта, направи отличен старт на есенния сезон с турнето си в Америка и с новия проект "От утре ще е друго", който успя да се нареди сред хитовете.

"Надявам се, че ще проличи и в наградите това нещо. Уникално турне в Америка, готина емоция навсякъде. Подлудих ги хората! Всичко беше изключително", казва той пред "Звездно", а в личен план допълва: "Благодаря на Господ и на моята съпруга, че дочаках моя син... Продължавам да празнувам".

Певецът признава, че все повече влиза в ролята на баща като през деня помага доста на съпругата си Надя в грижите по децата, а нощно време ходи по концерти.

"Не ме питайте кога почивам, няма такъв момент. Сигурно си личи, а съчетано с годините, се получава нещо драматично като визия. Но какво да правим, бащинството е нещо велико!", разказва той.

За предстоящия концерт на Планета ТВ в "Арена Армеец", който е първи за звездите на "Пайнер" в най-голямата зала у нас, Константин коментира:

"Ние сме имали концерти по 20, 30, 40 хиляди човека публика. Надявам се да дойдат хората, които наистина обичат нашите песни. Ще има супер много звезди, ще има атракции, светлинно шоу... Сигурен съм, че ще се получи един страхотен купон. Най-хубаво се усеща атмосферата в самата зала, звукът, шоуто, това е магия", подчертава хитовият изпълнител.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар