Сряда, 15 Август 2018
Сряда, 15 Август 2018

От "Мис Крокодил" до "Мис Малко Коте"

От "Мис Крокодил" до "Мис Малко Коте"

Псевдоконкурсите се роят с всеки изминал ден, а призьорките им се борят за луксозен начин на живот

Историята на родните конкурси за красота би трябвало да помни случаят с победителката в „Мис България 2013“ Антония Петрова. След победата си, амбициозната дама от Перник набързо бе претитулувана от публиката на „Мис Крокодил“, наричана също така и Тоца Крокодила + лепване на куп още цинични етикети.

И ако тогава всички масово се възмущаваха от избора й, то днес лошият пример отдавна е позабравен. И не случайно може би се даде път на псевдо конкурсчетата, които да запълват програмите на нощните заведения в столицата и други големи градове. Освен това носителките на първите места могат да се похвалят с нови животински титли, като например „Мис Малко коте“.

„Значителното“ събитие се състоя миналата вечер в столично заведение, което реши да вдига рейтинг на гърба на вдъхновителя на конкурса – Валери Божинов. Футболистът неотдавна изплува от медийно затишие с крилатата фраза „Малко коте, секс има ли, казвай?“, в обръщение към студентка, която сваля в социалната мрежа. Особено задълбочения им разговор на опознаване си е нагледен пример не само за нивото на комуникация при някои известни личности, но и вече служи за официална титла по хубост.

И докато очакваме да разберем кое животно ще изгрее в поредния пародиен конкурс, вдъхновени от последната проява и победителката Десислава Милкова, подканваме организаторите да се насочат и в избора на „Мис Голямо Куче“, „Мис Вълк“, а защо не и „Мис Проституция“. Последният конкурс може би ще спомогне за официализирането на „професията“ на много от носителките на Мис еди си какво. За тях чуваме почти всеки ден, но така и не разбрахме с какво точно се занимават (извън явяването по конкурси). А може би се опитваме да не вникваме в това как точно успяват да си набавят луксозния начин на живот, с който иначе се перчат една пред друга.

Филип Данауи, Nbox

Ето ги призьорките в "Мис Малко Коте" провел се миналата вечер.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар