Вторник, 24 Април 2018
Вторник, 24 Април 2018
Кошлуков към ресторантьорите: Да не храните мисирки с тази едро нарязана салата?!

Кошлуков към ресторантьорите: Да не храните мисирки с тази едро нарязана салата?!

"Някой ден ще дойде кметът на Модена при Фандъкова, тя ще го заведе на вечеря, той ще види тоя оцет и ще ни изключат от ЕС заради вас, бе тъпаци!" Вижте повече от забавният коментар на Емил Кошлуков тук:

"Оф, дойде и тук тая мода, с едро накъсаната салата, все едно ще хранят мисирки( мисирката е същото като пуйка, но по-грозно). Щели да изчезнат витамините, ако я нарежели тънко, така било по-добре.
Първо, в тая салата витамини изобщо не са се появявали, най-много да изчезнат нитратите. Второ, това са марули, трева за преживни животни, не е хранителна добавка за дълголетие и потентност. Като ти трябват витамини, има аптека, ние тук искаме мезе и келнер, не ендокринолог от Пирогов. И трето, ние тези салати ги овкусяваме, с олио и оцет, как се разбъркват тия чаршафи в чинийката за кафе, дето сте ни ги сервирали, бе? А, и четвърто - айде спрете се с тоя „отлежал" балсамов оцет вече, това е за десерти, не за салати, да не говорим, че е отлежал в гараж в Хасково най-вероятно, като гледам, в бидони, да се разтвори хубаво лимонтузуто. Някой ден ще дойде кметът на Модена при Фандъкова, тя ще го заведе на вечеря, той ще види тоя оцет и ще ни изключат от ЕС заради вас, бе тъпаци!"

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар