Неделя, 27 Май 2018
Неделя, 27 Май 2018

БЪЛГАРСКА ТРАГЕДИЯ: Вижте ултра наглите разсъждения на една стандартна българска кифла! Господ да пази България!

БЪЛГАРСКА ТРАГЕДИЯ: Вижте ултра наглите разсъждения на една стандартна българска кифла! Господ да пази България!

"Само циците ми струват колкото 3 коли по 10 000 лева!", пише обикновената родна пернишка силиконова "умница" Илона Попова. 

Трагедията на България е пълна! Героите на днешното време доказват този факт ежедневно.

Такъв е случая и с поредната кандидат силиконка Илона Петрова. Класиралата се на 3-то място по носене на пластмаса по себе си родна труженичка не се притеснява и редовно изнася във фейсбук потресаващите си разсъждения за живота и света.

В профила си във фейсбук Попова е написала за себе си, че е изучавала богословие, мечтаела да стане учител, а после криминален психолог.

Хвали се, че е "МИС ЛЯТО 2014" И ТРЕТА ПОДГЛАСНИЧКА НА "МИС СИЛИКОН 2017".

Вижте 2 нейни статуса във фейсбук, а изводите си направете сами: 

"Много ми е несериозно когато ме занимават със своите комплекси жени каращи коли за не повече от 10 000 лв а на мен само бюста ми е толкова. Значи по една елементарната сметка аз нося по себе си близо 3 техни коли ,ако не и повече само в интервенции без да броя рокли, гримове,коси и подръжка! ?А за да изказваш мнение и да занимаваш някой трябва да си минимум на неговото ниво! Ей така просто си разсъждавам! ?"

"Две момичета днес в един магазин пробваха една рокля и им стоя като на закачалки за около час аз доста се застоях в него. След тях я облякох аз и заспа! Продавачките в един глас-"това защото имате бюст"! ?После ми кажете, че не е оръжие и я купих само заради комплексираните и злобни погледи на девойките! ???"

На долната снимка Попова е в лечебно заведение до видимо сериозно болната си баба. Ухилената й физиономия й разказва всичко.

NBOX.BG ви обещава, че ще ви държи в постоянно течение с развитието на олигофренията в страната ни! Бог да пази България!

NBOX.BG

 

 

Оставете коментар