Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

Аз мисля, че Господ говори вместо мен, чрез мен!

Аз мисля, че Господ говори вместо мен, чрез мен!

Азис за новата си песен "Мотел"

Часове преди премиерата на най-новата му песен "Мотел" и клипа към нея на 26 юни, Азис направи емоционална изповед пред светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини".

Пред водещата Елиана Василева, кралят на поп фолка за пръв път изплю камъчето за това, какво е нещото, което го е разтърсило, за да направи новия си проект цяла година и половина след последния "Хабиби".

Оказа се, че в дъното на всичко стоят любовта, изневярата и прошката.

"Защо "Мотел" ли? Темите, които засягам в новата си песен са онези от тайното "Аз" на всеки човек. Има хора, които не са малко и които страдат от раздвоение на личността.

За пред семейството и обществото имат едно лице. Но когато искат да преживеят нещо лично, избират място като мотел. На всеки се е налагало да потърси услугите на мотел.

Който казва, че не е търсил място за уединение, за една бърза секс среща, лъже. Темата в песента "Мотел" е любовта, изневярата и прошката", открехна душата си Азис.

"Не искам да се явявам адвокат на изневярата, но преди години аз ревностно я отричах, отричах този двойнствен начин на живот.

Сега вече разбирам изневярата, защото няма мъж, жена, зрял човек, който да не е правил подобни неща, дори само при мисълта за нея, тя вече се е случила.

В новата си песен всъщност изпях няколко истории на мои познати за изневярата. "Мотел" е пристанище на изневярата", допълва още Азис.

Роденият под знака на Рибите изпълнител твърди още, че само първите две изречение от новия му проект са способни да разплачат всеки човек.

"Това са най-силните изреченията в историята на българската музика, никой не ме е разтърсвал така до такава степен, може би Дамян Дамянов само...

Аз самият ревнах и не можах да продължа. Текстът е много силен, трябва да имаш много силна психика, за да го издържиш. В първите две изречение казвам нещо, което Бог отрича яростно.

Аз мисля, че Господ говори вместо мен, чрез мен! Господ е това, което аз изразявам.

Неслучайно имам тази дарба, да пея по този начин, да разплаквам хората по света. Нали не вярваш, че в това няма нищо Божествено", разсъждава още звездата.

Оставете коментар