Неделя, 21 Октомври 2018
Неделя, 21 Октомври 2018

Бърз преглед на съпругите на миналите ни президенти

Бърз преглед на съпругите на миналите ни президенти

Росен Плевнелиев е първа дама на Росен Плевнелиев. Всичко останало е пропаганда и фалшиви новини, разпространявани от случайна група екстремисти.

Мария Желева - може и да е била много добра жена, но като я видеше човек, неминуемо звънеше на майка си с нервен глас и репликата: "Ти що ми каза, че баба Яга не съществува бе?!" Тя бе и от село Грозден - тълкувайте си го, както си искате.

Антонина Стоянова, на Петьо половинката, се оказа 3/4 накрая. Тя е родена в София, ама израства в Пловдив. Подобна комбинация е пълен културно-стилистически шок! Персонала на посолството ни в Лондон през онези години, най-добре знае за какво говоря. Най-странното при нея е, че накрая не се ожени за Тафров. 

Зорка Първанова е емблема. Ама още не се знае на какво. Тепърва историци и изследователи ще дават оценка за това, коя беше Зорка и имаше ли я въобще? Зорка бе първа дама в годините в които сърбите свалиха самолет Стелт. Мнозина твърдят, че във вените на Зорка тече сръбска кръв. 

Росен Плевнелиев е първа дама на Росен Плевнелиев. Всичко останало е пропаганда и фалшиви новини, разпространявани от случайна група екстремисти.

Десислава Радева - за пръв път в българската история никой не твърди, че първата ни дама е грозна, а че роклите й били кофти. Къде си, бе Армани?! Ела отвори фабрика в Нови Хан, че познавам 15 хиляди кандидат стилитиски. Ще ти бачкат for free!

Оттук нататък най-вероятно ще стане следното:

Лиляна Павлова ще се омъжи за Бойко Борисов, двамата ще осиновят Антон Тодоров, а с негова помощ Борисов ще стане президент, а Лили - Първа дама.

Години по-късно на улица "Монте Наполеоне" в Милано ще стои надпис:

"Тук пазарува Лили Габаната, 3 дни по-късно акциите на Dolce&Gabbana се сринаха до рекордно ниски нива и компанията обяви фалит.

В памет на Първата дама на Италия Лиляна Павлова."

Васил Петев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар