Неделя, 21 Октомври 2018
Неделя, 21 Октомври 2018

Лудост без граници: Жена пише до шеф в ГДБОП, оплаква се, че Слави Трифонов, Кеворк Кеворкян и Нико Тупарев я убивали с "технически средства"!

Лудост без граници: Жена пише до шеф в ГДБОП, оплаква се, че Слави Трифонов, Кеворк Кеворкян и Нико Тупарев я убивали с "технически средства"!

Спасена Симеонова от София потърси съдействието на ГДБОП за системно упражняван тормоз над нея. Това става ясно от публикация във фейсбук профила на Явор Колев, началник на отдел Трансгранична престъпност в ГДБОП.

Според Спасена Симеонова с помощта на технически средства журналисти у нас убиват хора. Тя обвинява директно Нико Тупарев, Слави Трифонов и Кеворк Кеворкян. Нещо повече – въздействието й причинява главоболие и физическа болка.

Публикуваме поста без редакторска намеса:

„Г-н Явор Колев, кога ще направите пълна техническа проверка на техническите средства с които нашите журналисти убиват хора?

Визирам Нико Тупарев, предаването на Слави Трифонов и отдела на Кеворк Кеворкян. Тези хора разполагат със устройство, което ти обхваща параметъра и започват да въздействат – с глас и звук, който причинява болка, въздействат на колеги, роднини и приятели с цел психически тормоз, за да я има новината.

Разполагат с хора наричани гейове, разделени на групи, по отдели и тормозят хората, като им пускат звук чувайки го като вътрешен глас, влизат в компютъра, електромер, променяйки данните. Това са телевизионери, БНР. Не мога да стигна до Вас защото се изисквало психозаключение, което Управителката на психодиспансера не ми даде.

Можете да си представите какъв бойкот са ми обявили – от 5 години не мога да се задържа на работа. Та т.наречените „коне“ се гаврят с мен и не мога да стигна до институция за помощ – същите хора се гаврат с деца и ги карат да се самоубиват. Семейство Новкови, Манолеви, Румен Луканов, Борислав Лазаров, Румен Манолов, Тупареви, Роза Кеворкян, Григор Стоянов Джаров, Слави Трифонов шоу – това са част от имената, които работят за т.н. Мислоуловител.

Моля за Вашата намеса. Съоръжението с което работят нашите телевизионери не е регистрирано за ползване. Съжалявам, че Ви безспокоя тук, където хората влизат за да си почиват, но друг начин ми е невъзможен“, завършва зовът за помощ.

Оставете коментар