Неделя, 21 Октомври 2018
Неделя, 21 Октомври 2018

Ванко 1 си тръгна от Къщата по здравословни причини

Ванко 1 си тръгна от Къщата по здравословни причини

Ванко 1 вече не е част от VIP Brother. По време на живото предаване в понеделник стана ясно, че рапърът не се чувства добре. Тогава той сам изяви желание да напусне шоуто.

Вчера беше излъчен и записът от разговора на Ванко 1 с Биг Брадър от изповедалнята, в който той сподели, че физическото му състояние е претърпяло рязко влошаване през последните дни. Рапърът има силни болки в корема и обострен гастрит и по тази причина отказва да участва в игрите, не се чувства пълноценен и има нужда от специално лечение.

Биг Брадър уважи желанието на Ванко и той вече не е част от шоуто и ще може да се лекува пълноценно извън Къщата.

В поредния епизод на VIP Brother станахме свидетели на седмичната мисия „Окото на зрителя“, в която залогът е максимален бюджет за следващата седмица.

Съквартирантите трябва да изпълняват задачи, поставени от феновете на шоуто. Видяхме как Константин се лишава от брадата си, но не и от косата си.

Валентин Кулагин отново беше в центъра на проблемите в Къщата. След като провали своята мисия с Окото, в която трябваше да направи комплимент на всеки Съквартирант, вече няма участник, който да го харесва, дори се стигна до агресия от Веселин спрямо гримьора.

Дали това ще има последствия и какво ще реши Биг Брадър ще разберем в следващите дни.

Още днес зрителите ги очакват и поредните номинации в Къщата. Кои ще са номинираните тази седмица и с какви доводи, ще разберем във VIP Brother Live.
 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар