Сряда, 20 Юни 2018
Сряда, 20 Юни 2018

Невяна Владинова завърши с 5 златни медала в Монпелие

Невяна Владинова завърши с 5 златни медала в Монпелие

Невероятно!

Невяна Владинова спечели всички златни медали (в многобоя и на отделните уреди) на Първия международен турнир „Дани Къп“ в Монпелие, на който беше специален гост, предаде БНР.

Невяна изигра почти перфектни обръч и топка, направи две малки грешки на бухалки и взриви залата с невероятната си лента на Булерия и заслужено стъпи пет пъти на най-високото стъпало със сбор от 73,095 точки.

Оценките на отделните уреди са 18.800 за обръч, 18.250 за топка, 18.000 за бухалки и 18.045 за лента. Втора в многобоя е Милена Балдасари от Италия, също поканена от организаторите, а с бронз се окичи сънародничката ѝ Аличе Аиело.

Отново при жените, но в категория „Б“, победителка отново е българка – Юлиана Димитрова от „Грация Мебел Стил“. Тя стана първа и на обръч и топка и сребърна медалиска на бухалки и лента.

По-рано  девойките на „Авангард“ и „Грация“ също донесоха много медали за България, като националната състезателка Вероника Любчова е с 3 златни отличия (топка, бухалки и лента).

Вчера състезанието продължи в категории „Надежди“ и „Деца – А и Б категория“, където ще бъдем представени съответно от Магдалена Илиева и Мариса Панайотова и Виктория Узунова, Мария Лангарова и Здравка Крумова.

 

Оставете коментар