Петък, 25 Май 2018
Петък, 25 Май 2018

Понеделник, 24 Октомври 2016 07:48

Днес реализираните от вас сделки ще ви дадат основание да се справите с трудностите от делови и от материален характер, които имахте в последно време. Опитайте да организирате осъществяването на проектите си, като разчитате обективно на знанията и уменията си. В случай че близък ви потърси за съвет и подкрепа, обезателно се притечете на помощ!

Енергетиката на деня е наситена с илюзии и лъжи, спасение от които ще намерите в добрите си контакти и разбирателството ви с хора, с които имате сходни интереси. Практичен ход с добра перспектива за бъдещето ви е заедно да търсите реализация на новите си идеи. Погрижете се и за личните си дела и нужди, за да не се задълбочат и създадат проблеми. Ще получите отговори, но не оставяйте нищо недовършено. Направете си подарък, който ще ви зарадва. Избягвайте тежки храни и психически натоварвания.

Мъжете от зодията са покровителствани от звездите. Очакват ги приятни изненади, добри известия и печалби. Ако сънувате венче от детелини – очаква ви щастлив брак.