Вторник, 22 Май 2018
Вторник, 22 Май 2018

Samsung се отказва от думата Plus в новия си флагман

Samsung се отказва от думата Plus в новия си флагман

След оглушителния провал на Galaxy Note 7, потребителите очакват завръщането на Samsung на пазара

След оглушителния провал на Galaxy Note 7, потребителите очакват завръщането на Samsung на пазара на флагмански Android-смартфони и това провокира ред слухове по повод следващия модел.

Независими от всички старания, компанията не успя да задържи в тайна цялата информация за следващия си флагман – Samsung S8.

Причината се дължи на факта, че за производството му, както и на неговите аксесоари, се изисква мрежа от партньори, от които именно идват „течовете“.

Наскоро известният блогър Еван Блас потвърди названието на по-големия модел на новия южнокорейски флагман.

Според източниците отива в историята добавката Plus, на нейно място идва просто символът „+“. Доказателства за тази промяна дава Блас, който публикува официалния логотип на устройството.

По днешни данни Samsung Galaxy S8+ ще разполага с 6.2-инчов дисплей, 4/6 GB оперативна памет, 64/128/256 GB вградена памет, капацитет на батерията 3500 мАч, скенер на пръстови отпечатъци и 12-мегапикселова основна камера.

Версиите ще са две с чипове - Snapdragon 835 и Exynos 8895.

Източници допълват, че и двата модела нови флагмани ще бъдат с закръглени по страните дисплеи. Това обаче не означава, че в името на смартфона ще присъства Edge.

Източник: profit.bg

Оставете коментар