Сряда, 18 Юли 2018
Сряда, 18 Юли 2018

iPhone X излиза в продажба

iPhone X излиза в продажба

За всички фенове на iPhone, дългоочакваният момент дойде. iPhone X вече е в продажба.

Визията на Apple винаги е била да създаде iPhone, който целият да е екран. И който да е толкова интелигентен, че да реагира на докосване, на глас и дори – на поглед. С iPhone X тази идея е осъществена.

iPhone X e със стъклен дизайн с 5,8-инчов Super Retina HD дисплей с HDR и True Tone. Изработен е от най-издръжливото стъкло, използвано някога в смартфон, и рамка от хирургическа неръждаема стомана. Има две 12MP камери с двойна оптична стабилизация на изображението, благодарение на които могат да бъдат правени страхотни снимки при слабо осветление. TrueDepth камера с Portrait режим за селфита и нова функция Portrait Lighting.

Авангардната функция за разпознаване на лице отключва iPhone X. Сега лицето ти е парола. Face ID е нов начин за отключване и удостоверяване на самоличността – сигурен колкото Touch ID, но се случва с един твой поглед. Камерата разпознава обектите в дълбочина, поради което може да различи реално лице от снимка. Face ID се активира от TrueDepth камерата и се настройва съвсем лесно. Тя маркира и анализира над 30 000 невидими точки, за да създаде прецизна многоизмерна „карта“ на лицето ти.

iPhone X се зарежда безжично. Също така, е устойчив на вода и прах.

Захранван от A11 Bionic – най-мощният и умен смартфон чип в историята, с процесор, който позволява до 600 милиарда операции в секунда.. Поддържа добавена реалност в приложения и игри. iPhone X е началото на нова ера за iPhone.

Свързани статии (по етикет)

  • Нов модел в правилата за ТЕЛК

    От 100 хиляди до 200 хиляди лица с увреждания ще отпаднат от системата на ТЕЛК, която осигурява различни видове подкрепа, ако бъдат приети промените в наредбата за медицинската експертиза, предложени от здравното министерство.

  • Смартфоните стават "карти" за градския транспорт в София

    От днес дневната и нощната карта за всички линии на градския транспорт вече могат да се купят и ползват чрез мобилен телефон.

  • Великобритания с нов министър по въпросите на Брекзит

    Британският премиер Тереза Мей назначи Доминик Рааб на поста министър по въпросите на Брекзит. Предшественикът му Дейвид Дейвис подаде оставка като протест срещу плановете на правителството за запазване на тесни търговски отношения с Европейския съюз, предаде Ройтерс.

Оставете коментар