Петък, 20 Юли 2018
Петък, 20 Юли 2018

Eто го интериора на новия G-клас

Eто го интериора на новия G-клас

Следващото поколение на Mercedes G-клас ще получи изцяло ново арматурно табло, което сякаш пренася формите от екстериора отвътре

Дюзите на вентилацията/отоплението изглеждат досущ като фаровете. Подобно на CLS, и тук те напомнят на турбини. Върху тапицерията на кокпита са поставени два от общо седемте високоговорителя на серийната аудиосистема – те символизират характерните квадратни мигачи. Типичен елемент за най-високопроходимия Benz остава дръжката пред пасажера до водача. Новост е мултифункционалният волана, който се радва на същата функционалност като при S-клас. Опционалният Widescreen-кокпит (серийно инструментите са аналогови) също ни е познат от S-клас (и Е-клас) – той включва два 12,3-инчови дисплея под общо стъкло. Потребителският интерфейс е достъпен в три различни стила – Classic, Sport и Progressive. Дори и в базовата модификация има декоративни елементи от дърво, а срещу доплащане можете да поръчате също карбонови и алуминиеви.

Mercedes-Benz Reveals New G-Class Interior Ahead Of Detroit

Отвътре Mercedes полага сериозни усилия за увеличаване на комфорта. От Щутгарт обещават 38 мм повече пространство за раменете отпред и +27 мм – отзад. Мястото за лактите също е набъбнало – отпред с 68 мм, отзад – с 56. Пътниците на втория ред ще се радват на цели 15 см повече за коленете. Отпред за краката ще има 38 мм повече. Част от серийното оборудване ще бъдат седалките с памет, комфортните подглавници и отоплението на „креслата“ отпред и отзад. Опционално се предлага пакетът „Активни мултиконтурни седалки“ с масажна функция, климатизация и странични опори, активирани посредством въздушни камери.

Mercedes-Benz Reveals New G-Class Interior Ahead Of Detroit

Свързано изображение

Източник: autobild-bulgaria.com

Свързани статии (по етикет)

  • Нов модел в правилата за ТЕЛК

    От 100 хиляди до 200 хиляди лица с увреждания ще отпаднат от системата на ТЕЛК, която осигурява различни видове подкрепа, ако бъдат приети промените в наредбата за медицинската експертиза, предложени от здравното министерство.

  • Великобритания с нов министър по въпросите на Брекзит

    Британският премиер Тереза Мей назначи Доминик Рааб на поста министър по въпросите на Брекзит. Предшественикът му Дейвид Дейвис подаде оставка като протест срещу плановете на правителството за запазване на тесни търговски отношения с Европейския съюз, предаде Ройтерс.

  • Испанците решиха за нов селекционер

    Луис Енрике ще седне на горещия стол.

Оставете коментар