Неделя, 22 Април 2018
Неделя, 22 Април 2018
Cadillac ще прави компактен седан-рекордьор

Cadillac ще прави компактен седан-рекордьор

Cadillac иска да направи най-бързата компактна кола на Нюрбургринг.

Не сме свикнали често да свързваме времената на немската писта Нюрбургринг с американски производители, но Cadillac иска да промени това статукво. 

От компанията планират да пуснат на пазара чисто нов малък седан, носещ името CT3, който ще гони не само пазарен успех. Машината ще се противопостави срещу Mercedes-Benz CLA и Audi A3 Sedan, но ще се опита и да стане най-бързият компактен автомобил на трасето Нюрбургринг, предава autoclub.bg.

По думите на Йохан де Нисшен, ръководител на Cadillac, колата ще идва стандартно със задвижване от задната ос и ще "обиколи Нюрбургринг със сигурност по-бързо от всичките ни съперници".

Това изявление е доста интересно с оглед на това, че и двете немски компании, сочени за основни съперници на предстоящия нов модел, разполагат с доста добре подготвени и доста бързи версии на малките си модели.

Свързани статии (по етикет)

  • Ананиев ще въведе нов механизъм за отчитане на болниците

    От първи април се въвежда единен стандарт за финансово управление на държавни болници, съобщи в парламента министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

  • Япония пуска нов влак-стрела

    Гостите на лятната Олимпиада в Япония през 2020 г. ще се возят на нов високоскоростен влак, който ще свързва Токио с големите градове в страната

  • Toyota представя новия RAV4 още този месец

    Toyota ще представи новия RAV4 след малко повече от две седмици. На тазгодишното автоизложение в Ню Йорк ще видим петото поколение на емблематичния кросоувър.Това е и първата значима промяна в RAV4 от 2013 година насам.

Оставете коментар