Четвъртък, 19 Юли 2018
Четвъртък, 19 Юли 2018

Cadillac ще прави компактен седан-рекордьор

Cadillac ще прави компактен седан-рекордьор

Cadillac иска да направи най-бързата компактна кола на Нюрбургринг.

Не сме свикнали често да свързваме времената на немската писта Нюрбургринг с американски производители, но Cadillac иска да промени това статукво. 

От компанията планират да пуснат на пазара чисто нов малък седан, носещ името CT3, който ще гони не само пазарен успех. Машината ще се противопостави срещу Mercedes-Benz CLA и Audi A3 Sedan, но ще се опита и да стане най-бързият компактен автомобил на трасето Нюрбургринг, предава autoclub.bg.

По думите на Йохан де Нисшен, ръководител на Cadillac, колата ще идва стандартно със задвижване от задната ос и ще "обиколи Нюрбургринг със сигурност по-бързо от всичките ни съперници".

Това изявление е доста интересно с оглед на това, че и двете немски компании, сочени за основни съперници на предстоящия нов модел, разполагат с доста добре подготвени и доста бързи версии на малките си модели.

Свързани статии (по етикет)

  • Нов модел в правилата за ТЕЛК

    От 100 хиляди до 200 хиляди лица с увреждания ще отпаднат от системата на ТЕЛК, която осигурява различни видове подкрепа, ако бъдат приети промените в наредбата за медицинската експертиза, предложени от здравното министерство.

  • Великобритания с нов министър по въпросите на Брекзит

    Британският премиер Тереза Мей назначи Доминик Рааб на поста министър по въпросите на Брекзит. Предшественикът му Дейвид Дейвис подаде оставка като протест срещу плановете на правителството за запазване на тесни търговски отношения с Европейския съюз, предаде Ройтерс.

  • Испанците решиха за нов селекционер

    Луис Енрике ще седне на горещия стол.

Оставете коментар