Вторник, 19 Юни 2018
Вторник, 19 Юни 2018

Валя Балканска и космическите гайдари от формация "Орсикус" откриха Коледното градче в хотел „Маринела“

Валя Балканска и космическите гайдари от формация "Орсикус" откриха Коледното градче в хотел „Маринела“

Утре от 11 часа Коледното градче отново отваря врати

Коледното градче в хотел „Маринела“ отвори широко врати днес, за да посрещне всички желаещи да се заредят с весело, празнично настроение и да се отдадат на кулинарни изкушения.

Най-щастливи бяха децата, които рисуваха с известния художник Иван Яхнаджиев и сътвориха едно красиво цветно пано изобразяващо българска църква- символ на вярата и добротата. За неговото създаване бяха необходими над 4-хиляди моливи и химикалки.

В инициативата стари моливи срещу нови се включиха детските градини-„Славейче“, “Св.Наум“, “Веселина“ и Самостоятелни детски ясли № 45 Майор Франк Томпсън, с чиято помощ художникът Яхнаджиев и децата от Национален комплекс по култура изградиха едно много цветно и артистично арт-пано за всички гости на коледното градче.

Гайдарите от формация "Орсикус" дадоха старт на коледното настроение, а голямата Валя Балканска поздрави всички с невероятните родопски песни така,както тя умее да ги пее с космическия си глас. За малчуганите имаше много игри и забавления, викторина с награди и снимки с Дядо Коледа. Всяко дете си тръгна от Коледното градче с подарък билет за юбилейните гала спектакли - „120 години българско цирково изкуство“, под купола на Българския национален цирк „София“.

Заповядайте в нашия коледен град и утре от 11.00 часа когато за всички гости ще пеят рок-музикантите от телевизионното предаване „Рок-междучасие“ по БНТ, а художникът Иван Яхнаджиев ще рисува отново с децата.

NBOX.BG

Оставете коментар