Неделя, 23 Септември 2018
Неделя, 23 Септември 2018

Роби Уилямс ще пее на откриването на Мондиал 2018

Роби Уилямс ще пее на откриването на Мондиал 2018

Британският певец Роби Уилямс и оперната дива Аида Гарифулина ще вземат участие в церемонията по откриването на Световното първенство в Русия.

Тя ще се проведе на 14 юни преди първия мач между домакините от Русия и Саудитска Арабия и ще започне в 17:30 часа българско време.

"Толкова съм щастлив, направо съм във възторг от това, че отново ще дойда в Русия, този път заради подобно уникално събитие. Постигнал съм много, но да открия световен шампионат пред 80 000 зрителите по трибуните и милиони любители на футболната игра в цял свят, това просто е детска мечта. Каним всички любители на музиката и футбола да се присъединят към това забележително шоу на стадиона в Русия или пред екраните на телевизорите си", коментира Уилямс.

"Никога не съм мислила, ще мога да стана част от такъв грандиозен празник - първенство на планетата по футбол в моята родна страна. А образът, в който ще изляза пред целия свят е много символичен и се асоциира с въплъщение и изпълнение на мечти. Чия мечта ще се сбъдне на нашия световен шампионат ще научим на 15 юли, на същата сцена, след завършването на едномесечния футболен празник в Русия", отбеляза Гарифулина.

Часто от шоуто на 14 юни ще бъде и бразилската легенда Роналдо.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар