Вторник, 21 Август 2018
Вторник, 21 Август 2018

Въоръжен рани полицай и взе деца за заложници в Орландо

Въоръжен рани полицай и взе деца за заложници в Орландо

Въоръжен мъж простреля полицай и взе четири деца за заложници в жилищна сграда в Орландо, съобщава „Фокс Нюз”, като се позовава на полицията.

Униформеният е бил изпратен на сигнал за домашно насилие късно вечерта местно време. При идването му заподозреният открил огън и се заключил в апартамента с четири деца – на 1, 7, 10 и 12 години.

Нараняванията на полицая са тежки, като се е наложила спешна операция. Лекарите обаче смятат, че пострадалият ще оцелее.

На мястото са изпратени спецчасти, които преговарят със стрелеца.

Сградата е евакуирана.

Свързани статии (по етикет)

  • Турция иска банкови гаранции срещу свободата на пастор Брънсън

    Администрацията на американския президент Доналд Тръмп е отхвърлила предложение на Турция освобождаването на арестувания американски пастор Андрю Брънсън да бъде обвързано с облекчаването на глоби в размер на милиарди долари, с които е заплашена голяма турска банка.

  • САЩ готови с нови санкции срещу Турция

    Министърът на финансите на САЩ Стивън Мнучин е докладвал в Белия дом готовност да бъдат наложени нови санкции на Турция, съобщи "Гласът на Америка".

  • 300 католически свещеници насилили 1000 деца в Пенсилвания

    300 католически свещеници са насилвали сексуално повече от 1000 деца, разкрива доклад за католическата църква в САЩ. Мащабният скандал засяга шест епархии в щата Пенсилвания: Питсбърг, Скрантън, Ери, Алънтаун, Грийнсбърг и Харисбърг.

Оставете коментар