Вторник, 25 Септември 2018
Вторник, 25 Септември 2018

Инстинкти, които не трябва да пренебрегвате

Инстинкти, които не трябва да пренебрегвате

Слушайте сърцето и тялото си, казват експерти

Това са инстинктите, в които трябва да се вслушвате.

1. Не си струва да ходите на среща с онзи непознат от сайта за запознанства. Ако не сте развълнувани от потенциалната среща и не тръпнете в очакване, вероятно няма никакъв смисъл да ходите.

2. Чувствате, че не трябва да слизате на тази спирка, защото нещо не е наред. По-добре да повървите малко по-дълго, но да сте спокойни.

3. Когато сте с мъж и изведнъж се почувствате неловко. По-добре да си тръгнете преждевременно, отколкото да се окаже, че наистина нещо не е наред с него.

4. Когато приятелката ви казва, че всичко е наред, но на вас не ви се струва така. Не приемайте "всичко е наред" за отговор и разберете къде се крие проблемът.

5. Когато не сте сигурни, че сте си взели ключовете. Преди да излезете си раздрусайте чантата, за да се уверите, че са във вас. Ключарите взимат доста скъпо.

6. Когато се чудите дали да вземете презерватив. Отговорът винаги трябва да е да. За всеки случай.

7. Когато се колебаете дали да купите роклята. Ако трябва да се колебаете, вероятно не я искате достатъчно силно.

8. Когато шофьорът ви си е пийнал повече от едно. Никога не се качвайте при такъв шофьор. Вземете си такси.

9. Когато ходите с някой, когото харесвате, но за когото сте сигурни, че не искате да бъде с вас до края. Скъсайте. Много вероятно е тези връзки да започнат да имат сериозни проблеми напред във времето.

10. Когато имате лошо предчувствие за работата, която са ви предложили. Когато нещо е твърде хубаво, за да е истина, вероятно има защо.

11. Когато сте решили да късате с някого, но той ви направи мил жест и вие се разколебаете. Купил ви е от любимите сладки. Това е прекрасно, но не е достатъчно.

12. Когато сте купонясвали здраво и тялото ви казва, че имате нужда от почивка. Просто го послушайте. Винаги е добре да слушаш тялото си.

13. Когато се колебаете дали сте изключили машата за коса или нещо от сорта. По-добре да се върнете и да проверите, вместо да си подпалите целия апартамент.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар