Вторник, 19 Юни 2018
Вторник, 19 Юни 2018

Мая Христова отпразнува юбилей

Мая Христова отпразнува юбилей

Стилната бизнесдама посвети юбилея си на човечността

Бизнесдамата Мая Христова е безспорния лидер в надпреварата за благотворител на годината.

Притежателката на ММ-груп събра над 450 приятели, клиенти и бизнеспартньори в името на човечността.

В кратка и дисциплинирана откъм инструкции покана, Христова насърчи своите гости да не носят цветя и подаръци а според волята си да оставят дарение за нейната кауза. А именно - чрез сдружение "Оренда" и фондация "За нашите деца" - да бъде спомогнато за изграждане на "Семейни къщи", за да могат изоставените бебета да получат необходимите за всяко дете грижи и внимание.

С равносметка, че началото на тази инициатива е напълно успешно, събитието по юбилея на красивата дама, продължи с кулинарни приключения, изпълнени от екипа на шеф Андре Токев, чиито ресторант се намира в сградата на ММ- груп.

Сред първите гости, по традиция елегантни и отлично приети в обществото, бяха притежателя на Парадайз център г-н Давид Михайлович и съпругата му. Последвани от архитектите Таня и Калин Дикови, бизнесдамите Славка Занева, Анелия Петкова, дискретни клиенти на компанията, артистичен и дипломатичен елит. Лорд Евгени Минчев беше специален гост на събитието.

Рожденичката с притежателите на Парадайз център семейство Михайлович

Шеф Андре Токев определи хранителния код на събитието.

Пищна програма оповести юбилейната торта, около която се събраха синът и дъщерята на рожденичката, също включени в семейния бизнес.

NBOX.BG

Оставете коментар