Вторник, 22 Май 2018
Вторник, 22 Май 2018

Кои женски недостатъци отблъскват мъжете

Кои женски недостатъци отблъскват мъжете

Вижте някои от тях:

Ако се чудите защо не ви върви с мъжете, или защо вашата половинка малко по-малко се отдръпва от вас, или търсите обяснение, защо пичът, с когото се сваляхте усилено, изведнъж спря да ви обръща внимание, може би ще откриете отговорите тук.

Глуповато поведение

Едно от най-непривлекателните неща за един мъж е жената да се държи глупаво. Ако смятаме, че това може да е добре за мъжкото его, сме изпаднали в дълбока заблуда. Мъжете днес обичат интелигентни жени, с които могат да водят интересни разговори.

Нечестност и преструвки

Вярно е, че мъжете лъжат от време на време, но лицемерието и непрекъснатата промяна на мнението определено не са привлекателни черти. Най-важното е да останем себе си – такива, каквито сме.

Игра на недостъпност

Това дразни повечето мъже. Те нямат против да поиграят тази игра, за да впечатлят дамата, но подобно поведение не бива да се превръща в навик. Резултатът ще бъде точно обратен – мъжът губи интерес.

Заядливо поведение

Един от най-отблъскващите женски навици. Много мъже признават, че ако забележат някоя жена да е заядлива с приятелите си или се опитва да ги изнудва емоционално, няма как да бъдат привлечени от нея, без значение колко красива е тя.

Нежелание за развитие

Никога, ама никога няма да спечелите уважението на мъж, ако се показвате като жена, за която най-важни са магазините и фризьорските салони. С такава жена лесно се завърта сексуална афера, но за сериозни отношения трудно би станало дума.

Неточността

Има една стара приказка, че уважаващата себе си жена трябва да закъснее с 15 минути. Разбира се, мъжете са толерантни в това отношение, но не и, ако ги карате да висят с часове, докато още си правите вафлите в косата.

Личен интерес

Има си мацки, дето хич не им дреме, че явно показват своята меркантилност. Има и такива, които успяват да я прикриват. Само че мъжете ВИНАГИ надушват златотърсачките. И в случай, че могат да си ги „позволят“, нямат нищо против да се възползват от услугите им, обикновено временно. Но ако не искат да си имат работа с такива жени, много бързо ще им свият перките. И то така, че да съжаляват дълго за проявената финансова условност.

NBOX.BG

Оставете коментар