Сряда, 19 Септември 2018
Сряда, 19 Септември 2018

Соня Колтуклиева: Две красиви източноевропейки засенчиха останалите дами в Брюксел

Соня Колтуклиева: Две красиви източноевропейки засенчиха останалите дами в Брюксел

Моделиер на изящния тоалет на Десислава Радева е българката Невена Николова, която има ателие в централния лондонски квартал Найтсбридж.

"Първата дама на Франция не говори английски език и това много я притеснява", каза сутринта по телевизия Bulgaria on air журналистката Соня Колтуклиева.

"Затова Бриджит Макрон през цялото време на официалната програма за първите дами по време на "Срещата на върха на НАТО" в Брюксел си общувала само с Готие, брачния партньор на премиера на Люксембург", коментира журналистката.

Според Колтуклиева, черната къса рокля на Louis Vuitton е прекрасна, но г-жа Макрон (64 г.) е закъсняла за нея с 30 години. И допусна, че може би е търсен ефектът, постигнат от една друга Бриджит преди половин век.

На международния филмов фестивал в Кан, легендарният режисьор Роже Вадим показал на червения килим невръстната дебютантка Бриджит Бардо в малка черна рокля на фона на разкошните тоалети и блестящи бижута на прочутите актриси. Така свежата Бардо се откроила сред цветната тълпа и била запомнена завинаги.

Десислава Радева, която отлично говори английски, си беседвала с Мелания Тръмп и съпругата на шефа на НАТО Столтенберг, издават очевидци на разговорите.

Съпругата на българския президент блесна с елегантна рокля от френска дантела в хармония от тъмно-синьо и слонова кост. Моделиер на изящния тоалет е българката Невена Николова, която има ателие в централния лондонски квартал Найтсбридж. Тя създаде елегантния тоалет, който да отговаря адекватно на цялата програма на президентската съпруга: от посещението на музея на белгийския художник Магрит до вечерята при белгийската кралица.

В дрехи на Nevena Coiture се появиха знатни гости на сватбата на годината във Великобритания през май, когато се венча Пипа Мидълтън, сестра на Катрин, съпругата на кралския престолонаследник Уилиям. Дантелата е поръчана при френска фирма, доставчик на Chanel. Вицепремиерът Екатерина Захариева грубо нарушила строгия протокол на Ватикана, като се явила на аудиенцията при папа Франциск на 26 май с непокрити ръце и без воал, та трябвало да й търсят подходящо покривало в последния момент, разкри Соня Колтуклиева.

Двете събеседнички в студиото на Bulgaria on air Соня Колтуклиева и Юлияна Дончева се обединиха, че съпругата на президента Десислава Радева трябва да има екип от съветници и стилисти, защото тя представя България в чужбина.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар