Неделя, 22 Април 2018
Неделя, 22 Април 2018
5  ритуала за съвършена кожа

5 ритуала за съвършена кожа

Опитай петте ни малки препоръки за голяма разлика във вида на кожата ти

Всяка жена мечтае за красива и здрава кожа, а тя е напълно постижима ако следваш правилните стъпки по пътя към нея. Те не са никак сложни и все пак дават огромна разлика, която ще те направи много по-уверена и много по-усмихната, когато си сред хора.

Опитай петте ни малки препоръки за голяма разлика във вида на кожата ти.

#1 Мий лицето си по два пъти

Това е навик, който представителките на нежния пол с идеална кожа са приели в своето ежедневие. Почистването на кожата сутрин и вечер е изключително важна. Със сутрешното миене си осигуряваме свежест и премахваме мъртвите клетки, а с вечерното – премахваме остатъците от грима ни. Набави си почистващ гел, който задоволява нуждите на твоята кожа и започни да следваш примера на жените с идеална кожа. Хората казват, че за да придобиеш един навик ти трябват само 21 дни… е, а те минават бързо.

#2 Не забравяй важността на продуктите с SPF

Слънцето, особено лятото, може да е враг на нашата кожа и вместо да имаме гладко и красиво лице, да трябва да се справяме със суха и пигментирала кожа. Подсигури си дневен крем с достатъчно добра SPF защита, която да те предпазва и да овлажнява кожата ти докато се справяш със задачите си в горещите дни. Много от любимите ни bb кремове също имат добър и висок фактор, който да работи срещу вредните UV лъчи.

#3 Освежи кожата си с маски от глина

Те ще ти помогнат в борбата да запазиш кожата си млада. Благодарение на комбинацията от  различни видове глина с масла от натурални екстракти, кожата става по-чиста, по-свежа и сияйна само с едно нанасяне.  

#4 Всяко място има различни нужди

Много красавици се оплакват от мазна т-зона, докато бузите и носовете им, например, са по-скоро сухи и могат да се  белят ако не се хидратират добре. Не се страхувай да нанасяш различни по вид продукти на различните части от лицето ти. Това е напълно нормална практика.

#5 Гримът е много важен

Той прекарва на лицето ти ужасно много време затова е и толкова важно макиажът ти да е създаден с грижа за кожата. Препоръчваме ти да се свържеш с твоя дерматолог и да го попиташ кои съставки трябва да избягваш в съдържанието на грим продуктите. Следвай съвета и купувай само препоръчаните за теб. Ще видиш голяма разлика, обещаваме.

Оставете коментар