Неделя, 22 Април 2018
Неделя, 22 Април 2018
Cosmo ни предоставя 8 модни трика за тънка талия (без диети)

Cosmo ни предоставя 8 модни трика за тънка талия (без диети)

Дори да нямаш добре оформена талия, може да добиеш визуално перфектната фигура тип "пясъчен часовник"!

Това са 8 модни трика, които ще ти помогнат да намалиш обиколката на кръста и да изглеждаш по-женствена.

1.Колани, колани, колани!

Може би най-лесният начин да оформиш талията си е като добавиш колан или корсет. Без значение дали ще го носиш върху лятната си рокля или сакото от туид - ефектът ще е еднакъв във всеки случай! И не се страхувай да експериментираш с дебелината на колана или размера на катарамата, силуетът не е засегнат.

  1. Драперии и волани

Всички видове драперии и декоративни елементи в долната част на тялото са предназначени да добавят обем в бедрата и отново да направят талията акцент.

  1. Загащени ризи и блузи

Смяташ ли, че липсата на талия автоматично те лишава от носенето на мъжки ризи, пуловери и свободни блузи в бохо стил? Разбира се, че не! Можеш спокойно да ги носиш, просто трябва да подпъхнеш края им в дънките или полата си!

  1. Рокли с прехлупване или тип "прегърни ме"

За момичетата, които искат да фокусират вниманието върху талията си, е ето тази практична и удобна рокля, която е супер вариант както през деня така и вечерта!

Друг прост, но ефективен начин "да направиш талия" е да използваш цветови контраст между горната и долната част на облеклото.

  1. Игра на контрасти

Друг прост, но ефективен начин "да направиш талия" е да използваш цветови контраст между горната и долната част на облеклото.

  1. Акцент върху раменете

Ако не искаш да добавиш обем в долната част на облеклото, може да го добавиш отгоре! Модата от 80-те с обемните рамене идва на помощ!

  1. Висока талия

Дънки, поли, панталони с висока талия са перфектното оръжие за борба с равната фигура. В допълнение, т. нар. "дънки на мама", които сега са супер актуални, също имат за цел да оформят супер талия!

  1. А-силует

Панталони, поли и рокли с А-силует правят талия дори при пълното й отсъствие!

Благодарим, Cosmopolitan.bg

Оставете коментар