Понеделник, 22 Октомври 2018
Понеделник, 22 Октомври 2018

Защо умните жени харесват така наречените „лоши момчета“

Защо умните жени харесват така наречените „лоши момчета“

Дамите имат нужда от мъж, който да ги кара да се чувстват женствени

Интересно е явлението, че жените, които имат добри постижения, справят чудесно в учението или професията си и изглеждат добре, харесват така наречените „лоши момчета“.

Алфа мъжкият познава добре себе си. Той е уверен и може да бъде водач на глутницата. Той знае какво иска и как да го получи и сякаш всичко му е ясно. А това е много привлекателно за жените.

Лошата страна на нещата е, че този мъж може да бъде обсебващ, ревнив, контролиращ и дори жесток в някои случаи. Освен това, подобен тип често е неверен, защото много жени отговарят на примитивната му тъмна, мъжествена енергия и това му дава голям избор.

Обяснението на много дами е, че имат нужда от мъж, който да ги кара да се чувстват женствени.

Подобни връзки правят една жена по-отстъпчива, с желание да се нагажда спрямо партньора и да пренебрегва собствените си желания и нужди.

И естествено, такова положение не може да доведе до щастлива връзка, пълноценни отношения и самочувствие у жената. Лошите момчета имат навика да накърняват женското достойнство с поведението или думите си, като по този начин карат жената да бъде смирена и да отстъпва лидерското място. Ето защо идеята да търсите мъж, който „да ви накара да се чувствате женствена“ е може би най-лошата идея, която може да измислите.

Истинският начин една жена да се почувства женствена е да намери мъж, който да я оценява и да признава качествата й, а не да ги пренебрегва и омаловажава, защото истинският мъж не се притеснява, че е възможно една дама да се окаже по-мъжествена от него.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар