Събота, 19 Октомври 2019
Събота, 19 Октомври 2019
Страшна гавра!

Страшна гавра!

Тайсън Фюри направи Джошуа за смях.

Бившият световен шампион в тежка категория по бокс Тайсън Фюри за пореден път показа, че не се интересува от никой и може да говори каквото си иска.

Джипсикинг, както сам се нарича, отново се заяде с настоящият носител на поясите в тежка категория Антъни Джошуа. Фюри пусна поредица от клипове на своя профил в "Инстаграм", с които отправи ясно послание към Джошуа.

Очаква се съвсем скоро давамата да излязат на ринга за титлите в тежка категория. Джошуа обаче първо трябва да защитава поясите си срещу Владимир Кличко, ако той поиска реванш, а след това да се бие с Кубрат Пулев, който е основен претендент за титлата на IBF.

След това ще се организира бой между двамата британци. Фюри и Джошуа могат да се похвалят с победи на Владимир Кличко, но помежду си имат какво да решават.

Джошуа нарече, преди време, играта на Фюри "скучна". Както е известно Джошуа е роден във Великобритания, но майка му е нигерийка.

"Ще видим кой е скучен, след като се изправиш срещу мен на ринга. Много е жалко да не можеш да изкажеш мислите си, когато искаш да кажеш нещо.

Пластичният нигериец? Аз съм по-нигериец от теб. Затова, когато се бием ще развея нигерийското знаме. Аз съм кралят на циганите и властвам над целия свят! Мухамед Али имаше точно определение за такива като теб - Uncle Tom (б. р. Терминът се използва като уклончив епитет за сравнително субективно лице, особено когато това лице е наясно, че е от по-нисша класа въз основа на раса)", ибухна Фюри.

Оставете коментар