Събота, 21 Септември 2019
Събота, 21 Септември 2019
Кобрата: Ще спечеля световната титла!

Кобрата: Ще спечеля световната титла!

"Дилиън Уайт и Джарел Милър се правиха на интересни, но отказаха мачове с мен", заяви Пулев.

Кубрат Пулев даде интервю за любителския спортен сайт btwtalkingsport.wordpress.com, в което разказа повече за тренировъчния си режим, хобитата и детството си в София.

“Като малки с брат ми винаги се забърквахме в неприятности и правехме пакости, но бяхме и много енергични деца. Не мога да избера конкретен любим спомен от детството си, нито пък някоя пакост, но помня как веднъж счупихме всички антени от една сграда, за да можем да си играем. Тогава си изпатихме много (смее се).

Модел на подражание винаги е бил баща ми, който е бил шампион в тежка категория на България и боксът беше голямата му страст. Другата му страст бяха книгите и вкъщи беше пълно с тях.

Ежедневието на професионалния спортист не е особено интересно, по-скоро е монотонно и скучно. Обикновено се будя около 8 сутринта и ям обилна закуска, след което към 10:30 правя първата си тренировка - около 2 часа. След това обядвам нещо здравословно без мазнини или хляб. После почивам около 3 часа и втората ми тренировка започва в 17:30, след което вечерям нещо по-леко. Вечерите си прекарвам с приятели, забавляваме се и се шегуваме.

Извън бокса обичам да играя шах и подобни игри, но в свободното си време, което не е много, гледам да практикувам динамични активности, защото съм много енергичен човек.

Нямам страхове, нямам и ритуали преди двубой. Около мен преди битка са хората от екипа ми и приятели, които ме подкрепят. Не мога да посоча един двубой за най-добрия в кариерата ми, защото имам повече от 300 на брой. Може би битките за титли са били най-тежките и съответно най-успешни.

Дилиън Уайт отказа да се бие с мен, говореше много и се правеше на голямата работа, но всъщност избяга. Интересното е, че е преди мен в ранглистите. Същото се случи с Джарел Милър, който също не пожела да се бие с мен. На феновете мога да кажа, че скоро ще се бия за световната титла и ще спечеля”, каза Кобрата, чийто следващ двубой ще бъде на 23 март в Лос Анджелис, най-вероятно срещу Роберт Хелениус.

Свързани статии (по етикет)

  • Кобрата: Аз ще съм новият световен шампион

    Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев ще пътува до Саудитска Арабия, за да изгледа мача реванш за три от световните титли между Анди Руис и Антъни Джошуа

  • Кубрат Пулев начело на ранглистата на IBF

    Кубрат Пулев е на върха на професионалния бокс! Различните боксови асоциации публикуваха ранглистите си за септември, като прави впечатление, че Кубрат Пулев е лидер в подреждането на версия IBF, предаде Gong.bg. 

  • Анди Руис осуетил мач на Кобрата с Джошуа

    Българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев е имал преговори за мач с Антъни Джошуа за ноември тази година, който да се състои на "Уембли". Но всичко е пропаднало след изненадващото нокаутиране на британеца от Анди Руис през юни

Оставете коментар