Пулев официално ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину

Пулев официално ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину

Билетите са между 60 и 75 долара за обикновените места, ВИП позициите около ринга ще струват близо 200 долара

Кубрат Пулев официално има своя съперник за боксов мач на 23 март, след като телевизионният гигант ESPN потвърди мача в програмата си.

Той ще е срещу румънеца Богдан Дину и е част от галавечер с име Top Rank Boxing.

Билетите са между 60 и 75 долара за обикновените места, ВИП позициите около ринга ще струват близо 200 долара.

Румънецът е на 32 години, има 19 боя в профибокса зад гърба си, като загуби последния - с нокаут през ноември от Джаред Милър, който пък е следващият съперник на Антъни Джошуа.

Да, мачът не е срещу съперник с огромна репутация или за някой пояс и титла във версия от тежката категория, но пък е пробив в кариерата на Кобрата.

Това е първият му бой в Америка, и то на място, което е популярно в Щатите. Никога досега Пулев не се е качвал на ринга извън Европа, а навъртя вече 27 професионални мача в тежка категория на бокса.

Залата "Хангар" е в Коста Меса, Калифорния, южно от Лос Анджелис. Не е точно Мека на бокса, а по-скоро - популярно място за забавления, атракции, и събития от всякакви сфери.

Това е цял комплекс, в който спортните състезания и фестивалите следват цяла година, като тук има и мегаконцерти, бирени увелесения и какво ли още не.

В същата гала на 23 март в "Хангара" ще боксира и Тервел Пулев. Негов съперник ще е Брендън Джонсън (САЩ).

От три месеца Тервел се готви в Лас Вегас, а Кубрат пристигна наскоро зад Океана и започна подготовката си за срещата с Дину.

"Чувствам се здрав и тренирам със супер настроение", казва Кубрат в анонса за мача по ESPN.

Оставете коментар