Събота, 19 Октомври 2019
Събота, 19 Октомври 2019
Джордж Форман се изказа изключително ласкателно за настоящия световен шампион

Джордж Форман се изказа изключително ласкателно за настоящия световен шампион

„Антъни Джошуа е специален талант, бойци като него са изключителна рядкост. Изглежда, че такива боксьори рядко се появяват, може би един на всеки 25-30 години. Тях само времето може да ги победи“, бе отговорът на двукратния световен шампион

Едно от най-големите величия в света на бокса – Джордж Форман (76-5-0) се изказа изключително ласкателно за настоящия световен шампион в тежка категория на IBF, WBO и WBA „Super“ – Антъни Джошуа (22-0-0).

29-годишният британец не е никак долюбван от една друга легенда и негов сънародник – Ленъкс Люис, но „Големият Джордж“, който е известен с тежестта на ударите си и 68-те си победи чрез нокаут сподели, че е фен на „Ей Джей“.

Американецът е много активен в социалните мрежи и на въпрос дали би могъл да се справи с Джошуа в най-добрите си години, Форман отговори така:

„Антъни Джошуа е специален талант, бойци като него са изключителна рядкост. Изглежда, че такива боксьори рядко се появяват, може би един на всеки 25-30 години. Тях само времето може да ги победи“, бе отговорът на двукратния световен шампион.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар