Събота, 25 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 25 Януари 2020
Виталий коментира слуховете за евентуалното завръщане на брат му

Виталий коментира слуховете за евентуалното завръщане на брат му

„Моето лично мнение е, че Владимир няма какво да спечели, ако реши да се завърне“, завърши Виталий

По-големият от братята Кличко – Виталий коментира слуховете за евентуалното завръщане на брат му Владимир към професионалния бокс. През последната половин година чуждестранни медии постоянно твърдят, че бившият шампион на IBF, WBO и WBA ще направи завръщане на ринга, като в замяна на това се тирижираха суми от порядъка на 40 до 80 милиона долара за три срещи.

„Когато за пръв път чух, че DAZN му предлагат 40 милиона, му звъннах и го попитах какво става. Той ми отговори, че това е оферта, която не може да грабне вниманието му.

Няколко седмици след това разбрах, че са му предложили двойно и отново го попитах, а той ми каза, че това предложение не променя предишния му отговор и че би се замислил само при оферта от 100 милиона“, бяха думите на 47-годишния кмет на Киев.

„Моето лично мнение е, че Владимир няма какво да спечели, ако реши да се завърне“, завърши Виталий.

Свързани статии (по етикет)

  • Разследват Виталий Кличко за държавна измяна

    Националното антикорупционно бюро на Украйна (НАБУ) е започнало наказателно разследване за държавна измяна срещу кмета на Киев Виталий Кличко и двама негови заместници, предаде ТАСС, като се позова на изданието "Украинские новости"

  • Съдят Владимир Кличко за държавна измяна

    Висшият антикорупционен съд на Украйна задължи Националното антикорупционно бюро (НАБУ) да започне наказателно производство относно възможността за държавна измяна от кмета на Киев Витали Кличко и двамата му заместници. За това съобщи украинската агенция Новини, цитирана от Dariknews.

  • Руски блогър получи пет години затвор заради коментар срещу деца

    Руски съд осъди блогър на 5 години затвор заради текст в Туитър, в който той призова да бъдат взети на прицел деца на извършили насилие полицаи, след жестоката разправа с протестите в Москва, предаде Франс прес, като се позова на местни информационни агенции.

Оставете коментар

baner

 FB banner