Неделя, 25 Август 2019
Неделя, 25 Август 2019
Почетен плакет за Кубрат Пулев

Наградата е по повод приноса му в популяризирането на българския туризъм

Mинистърът на туризма Николина Ангелкова връчи по време на Международното туристическо изложение "Културен туризъм" във Велико Търново почетен плакет на шампиона по бокс Кубрат Пулев за приноса му в популяризирането на българския туризъм. Кубрат Пулев е рекламно лице на кампанията "Година на вътрешния туризъм". Той участва в клип, популяризиращ природни и исторически забележителности в цялата страна.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

,,Радвам се да бъда в този красив град. Идвал съм неведнъж тук и наистина се вижда, че Велико Търново се превръща в столица на България. Винаги идвам с голямо удоволствие, защото тук има много история, която трябва да бъде пазена. Надявам се Министерството на туризма да допринесе за това. Благодаря на министър Ангелкова за почетния плакет на министерството и на кмета на града Даниел Панов за поканата да присъствам на изложението. Оценявам високо тази награда и се надявам да мога да помагам на българския туризъм и да популяризирам страната ни в чужбина, за да идват повече туристи и да се гордеем с България и нашата история'', заяви Кубрат Пулев, цитиран от "Фокус".

Той получи и подарък от представители на Руската федерация, изработен специално за него.

Свързани статии (по етикет)

  • Анди Руис осуетил мач на Кобрата с Джошуа

    Българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев е имал преговори за мач с Антъни Джошуа за ноември тази година, който да се състои на "Уембли". Но всичко е пропаднало след изненадващото нокаутиране на британеца от Анди Руис през юни

  • Тайсън Фюри: Ще ритам за***ка на Кубрат до България

    Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри разкри, че един от опонентите, към които се е обърнал щабът му за евентуален мач, е родната ни звезда Кубрат Пулев

  • Кубрат Пулев ще се бие за световната титла до няколко месеца

    Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще получи задължителния шанс да се бори за световната титла във версия IBF. Асоциацията задължи победителя от мача между Анди Руис и Антъни Джошуа да срещне българина до 31 май 2020 година.

Оставете коментар