Фюри: Няма да направя същата грешка като Кличко

Фюри: Няма да направя същата грешка като Кличко

Тайсън Фюри се завръща на ринга в Лас Вегас на 15-ти юни и не смята да подценява съперника си

Тайсън Фюри се завръща на ринга в Лас Вегас на 15-ти юни и не смята да подценява съперника си. Той ще се изправи срещу непобедения Том Шварц в битка, която ще бъде организирана от Top Rank и излъчвана по ESPN+. „Краля на циганите“ е считан за тежък фаворит в двубоя, но той самият не мисли, че Шварц трябва да бъде подценяван.

“Той е втори в ранглистата на WVO и седми или осми в IBF. Определено не е случаен. Непобеден е и е само на 24 години. Млад и амбициозен боксьор, който търси победата на всяка цена. Това е неговият шанс да пробие на голяма сцена. Той знае, че ако ме победи ще стане богат.“, разказа Фюри.

„И аз имах 24 победи, когато победих Кличко. Всички си мислеха, че нямам шанс. Няма да направя същата грешка като него (Кличко) и да си мисля, че това е просто защита за протокола. Това е опасен и гладен лъв срещу мен, който иска да ме нокаутира. Постигнал е 16 нокаута. Ако го подценя, ще загубя“, добави британецът.

Фюри продължи с ласкателствата за опонента си, като каза, че „ще тренира като троянски войник за двубоя“, и че това е битка между Германия и Англия – най-голямото съперничество на планетата. Непобеденият боксьор заяви, че вече е насрочил дата за двубой след този с Шварц и това е 28-ми септември.

Източник: boec.bg

Вижте цялото интервю с Фюри тук:

 


Медия

Оставете коментар