Кубрат Пулев и Тайсън Фюри за титлата на Международната федерация по бокс?

Кубрат Пулев и Тайсън Фюри за титлата на Международната федерация по бокс?

Тайсън Фюри има мач срещу Том Шварц на 15 юни, след което ситуацията много бързо ще се изясни

Бой между Кубрат Пулев и Тайсън Фюри за титлата на Международната федерация по бокс, прогнозира Фил Джей от специализираното издание WBN, цитиран от в. „24 часа“

Очаква се в близките дни организацията да поиска от Анди Руис да защити титлата си срещу Пулев, който е задължителен претендент. Очаква се той да откаже мача и така коланът да остане свободен.

По същия начин IBF действа и през 2015 г., когато Тайсън Фюри изненадващо победи Владимир Кличко, както се случи с Руис срещу Антъни Джошуа. Фюри се отказа заради евентуалния реванш срещу украинеца, който така и не се случи. Така бой за титлата получи Вячеслав Глазков, който обаче загуби от Чарлз Марти.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Второто място в ранглистата на IBF в момента е свободно, а Агит Кабайел е трети. Заради това се отваря вратата към евентуален мач на Пулев срещу Тайсън Фюри за титлата. И двамата вече са представлявани от Боб Аръм и много бързо може да се организира подобна битка. Още повече, че Тайсън ще има шанс да отмъсти за братовчед си Хюи, който бе разбит от Кобрата в София.

Тайсън Фюри има мач срещу Том Шварц на 15 юни, след което ситуацията много бързо ще се изясни.

Източник: boec.bg

Оставете коментар