Кубрат: Който иска – да ме целува! Аз първо ще питам

Кубрат: Който иска – да ме целува! Аз първо ще питам

Кубрат Пулев даде ново интервю пред американската спортна журналистка Хелън Йи (ВИДЕО)

Кубрат Пулев даде ново интервю пред американската спортна журналистка Хелън Йи.

Репортерката, която преди време се оплака, че много хора я бъркат с Джени Суши и й отправят обиди и закани заради целувката на боксьора ни, се срещна с Пулев и преди мача му с Дину. Сега интервюто протече по любопитен начин, като в началото му беше уточнено от трети участник в разговора, че: „това ще е чисто интервю, никакво целуване!“. Кубрат прие шегата и категорично заяви, че няма шанс за подобно нещо. „Той каза не, съжалявам“ включи се репортерката в закачката, преди да продължат по същество.

Хелън Йи: Какво става с теб след последния ти двубой? Не съм те виждала то известно време.

Кубрат Пулев: Последният ми мач беше много добър, но след него ситуацията беше малко по-различна. Бях много емоционален от срещата, и, разбира се, след това просто направи това нещо, не знам. Но вече научих, че не трябва да правя така, защото аз може и да се шегувам, но хората може и да не го разберат така. Затова вече няма да правя така. Ако някой иска да ме целуне – няма проблем! Но аз вече не целувам никого!

Х. Й.: Целувките са лоши и не са безопасни!

К. П.: Научих, че първо трябва да попитам, и след това да го правя, ако може.

Х. Й.: Добре, тук няма да има такива неща. Радвам се да те видя отново в Лас Вегас…

К. П.: Мога да правя само така (изпраща въздушна целувка). Без истински целувки! Благодаря ти, че дойде. Много ми харесва тук, доста е топло, но ми допада.

Х. Й.: Да, доста задушна зала. Стана много популярен в Щатите. Как те кара да се чувстваш това?

К. П.: Нормално, харесва ми, защото, според мен, не е с нещо лошо. Но на някои хора не им допада. На някои им харесва, но на други – не.

Х. Й.: Говорейки за хубавите неща, за последно победи Дину в 7-я рунд и си претендент №1 за титлата на IBF, кого се надяваш да срещнеш – Анди Руис или Антъни Джошуа?

К. П.: Готов съм да се бия, всеки ден сме в залата и тренираме, не много сериозно, но добре. Очакваме този двубой. Задължителен претендент на IBF съм от година и половина. И смятам, че сега е моментът да се боксирам, може би директно срещу Анди Руис, защото съм претендент.

Х. Й.: Означава ли това, че според теб той ще победи Антъни Джошуа и в реванша?

К. П.: Никой не може да каже, това е тежката категория. Но мисля, че може би Антъни Джошуа ще загуби за втори път.

Х. Й.: Беше ли изненадан когато падна в първия мач?

К. П.: Да, разбира се. Бях истински изненадан.

Х. Й.: Когато се изправиш срещу Анди Руис, как си представяш да се развие този мач?

К. П.: Той е много, много добър боец. Силен и много бърз. Но смятам, че аз съм много по-добър, много.

Х. Й.: За последно те видях тук на мача на Тайсън Фюри, неотдавна, беше в залата (победата във втория рунд срещу Том Шварц, б. р.). Какво мислиш за неговата победа?

К. П.: Беше Ок, не лоша победа. Но опонентът му не беше нищо специално. Бих казал, че си беше слаб съперник. Не беше на нивото му, нали ме разбираш?

Х. Й.: Значи ще чакаш да се биеш за титлата и нямаш нищо против първо да се състои реваншът? Или ще имаш мач преди това?

К. П.: Нямам време да чакам. Чаках година и половина и смятам, че сега е подходящият момент. Можем да се бием за този пояс, това е нормално. Готов съм да се бия, искам да се бия за този пояс. Година и половина чаках и чаках. Подготвен съм, даже съм много добре подготвен, и никой не може да ме победи.

Х. Й.: Какво би искал да кажеш на феновете си за предстоящото ти завръщане?

К. П.: Започваме да тренираме наистина здраво, щастлив съм, че всичко с целувката приключи. С Комисията, вече мога да се бия навсякъде в Щатите и искам да го направя за пояса на IBF. И ще бъда световен шампион.

Х. Й.: Благодаря ти за отделеното време, всички се надяваме да те видим на ринга съвсем скоро.

К. П.: Много благодаря.

В края на интервюто Пулев и Йи се поздравиха с юмруци, а боксьорът ни я изпрати с въздушна целувка.

Източник: Boec.bg


Медия

Оставете коментар