Събота, 21 Септември 2019
Събота, 21 Септември 2019
Анди Руис: Реваншът с Антъни Джошуа не е финализиран

Анди Руис: Реваншът с Антъни Джошуа не е финализиран

Мексиканецът шокира Джошуа на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, за да му нанесе първа загуба в професионалната кариера и да вземе шампионските пояси на IBF, WBA, WBO

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Анди Руис младши потвърди позицията си, че реваншът с Антъни Джошуа не е финализиран.

Преди няколко дни промоутърът на британеца Еди Хърн тържествено заяви, че и двамата боксьори са се споразумяли за реванш на 7 декември в Саудитска Арабия.

Въпреки това от страна на Руис нямаше официално изявление, с което да потвърдят за срещата, която е наречена "Битката на дюните".

"Все още не съм подписал нищо, преговаряме. Те искат да организират двубоя в Саудитска Арабия, но трябва да обсъдим и да се рязберем с моя екип.

Бих искал отново двубоя да е в Ню Йорк, където спечелих. Ще му дам шанс да ме победи и ако той иска коланите, трябва да го направи там", каза Руис.

Мексиканецът шокира Джошуа на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, за да му нанесе първа загуба в професионалната кариера и да вземе шампионските пояси на IBF, WBA, WBO.

По този начин Анди се превърна в първия боксьор от мексикански произход, който става световен шампион в тежка категория.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар