Еди Хърн набеляза нова дата за Джошуа - Пулев

Еди Хърн набеляза нова дата за Джошуа - Пулев

Вчера Кобрата съобщи, че дългоочакваният мач за световната титла по бокс в тежка категория няма да се състои на 20 юни

Мениджърът на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, вече е набелязал нова дата за мача с Кубрат Пулев, съобщи Агенция "Фокус". По първоначален план битката трябваше да се проведе на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон.

Вчера Кобрата съобщи, че дългоочакваният мач за световната титла по бокс в тежка категория няма да се състои на 20 юни.

Хърн не пожела да уточни коя е новата дата, но най-вероятно става въпрос за 18 или 25 юли.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Имаме конкретна дата, която сме обсъдили с техния лагер. Тепърва ще уточним детайлите, защото трябва да изчакаме. На този етап няма причина да говорим за отлагане или поне все още няма. Но виждате, че нещата се развиват много динамично и всичко е възможно. Със сигурност двубоят ще се проведе на Острова. Няма вариант той да се измести за друго място. Очевидно е, че това, което решат от Висшата лига, ще бъде базисно, за да преценим ние какво да правим. Надявам се, че 20 юни все пак остава като актуална и сигурна дата", коментира ситуацията Еди Хърн.

От българска страна партньорът на Кобрата - Ивайло Гоцев, също потвърди, че вече е обсъден вариант за нова дата. "Със сигурност мач ще има. Кога точно, това вече е въпрос, на който трудно може да се даде отговор към този момент. Така или иначе, сега боксьорите водят самостоятелна физическа подготовка и месец преди мача ще започнат със спарингите. Все още има време и възможност да проведем мача на 20 юни."

Снимка: Twitter


Медия

Оставете коментар