Петък, 06 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 06 Декември 2019
30 града излизат на протест в събота

30 града излизат на протест в събота

Граждани скачат на политическата система, недоволстват и от новите цени на винетките

Протести в 30 града в страната ще се проведат в събота, научи Nbox от организаторите на демонстрациите. Недоволството на гражданите е насочено срещу политическата система у нас. Предвижда се те да блокират ключови пътни артерии.

Потвърдено от "Държавен вестник": Новите винетки са незаконни!

"Партиите се правят, че милеят и мислят за хората, но уви това не е така. Да излезем и променим нещата. Стига делене. Време е за обединение срещу системата им. Системата, в която едни, незнайно как избрани, определят правила, по които те забогатяват всеки ден, а хората умират в нищета!

Стига Страх! Те трябва да си ходят всичките, без значение как са се боядисали!", се казва в призива на гражданите, разпространяван във фейсбук.

Полицаите готови на нов протест

Организаторите са същите, които излязоха на протест и срещу високите цени на винетките, като се очаква към исканията им да бъдат прибавени и проблемите на шофьорите.

Протестът ще започне точно в 16:00 часа на 16 януари. В София демонстрацията ще се проведе пред сградата на парламента.

Винетките ще поскъпват с до 10 лева всяка година

 

 

 

Свързани статии (по етикет)

1 Response Found

  • Връзка на коментара
    Пенко Сряда, 13 Януари 2016 19:19

    НАПРОТИВ ВИНЕТКИТЕ СА ЕВТИНИ ! ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ЗА ПО СКЪПИ 97 ЛВ НА МЕСЕЦ ДА СТАНАТ СИРЕЧ 97 Лв. Х 12 М = 1164 ЛВ ЗА ЕДНА ГОДИНА ! НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА НАРОДНОТО БЕЗОБРАЗИЕ . КОЛКОТО ПО СКЪПО ТОЛКОВА ПО ГОЛЯМ ТРАФИК И ЖЕРТВИ ПО ПЪТЯ ! НЕ ТОЛЕРАНТНОСТ ПРИ ШОФЬОРИТЕ ГРУБИ НАРУШЕНИЯ НА ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ И НЕ ЗАЧИТАНЕ ПРАВАТА НА ПЕШЕХОДЦИТЕ !

Оставете коментар