Петък, 28 Февруари 2020

ndt banner2

Петък, 28 Февруари 2020

Даниел Митов стана баща на момиче

Даниел Митов стана баща на момиче

Детето се казва Лара, тя и майката Мелани се чувстват добре, сподели самият министър

Външният ни министър Даниел Митов днес стана горд баща на момиченце. Детето се казва Лара. Ето какво написа Митов на стената си във фейсбук: "Днес на бял свят се появи малката Лара - 3.450 кг, 51 см. И двете със съпругата ми Мелани се чувстват добре."

Министърът се ожени за англичанката Мелани Уудуърд през 2015 г. Щастливото събитие трябваше да бъде грандиозно, но младоженците отмениха тържествата заради атаките във френската столица Париж. „Сватба днес няма да има. Не е време за сватби. Съдбата реши този ден да ни обедини в друго – в мъка и размисъл. Ние с Мелани и приятелите ни от България и от цяла Европа днес скърбим", написа тогава Митов в социалната мрежа.

 

 

Митов сключи брак с англичанката Мелани Уудуърд през 2015 г. Щастливото събитие трябваше да се състои по-рано, но двамата го отмениха заради атаките във френската столица Париж. „Сватба днес няма да има. Не е време за сватби. Съдбата реши този ден да ни обедини в друго – в мъка и размисъл. Ние с Мелани и приятелите ни от България и от цяла Европа днес скърбим", написа Митов в социалната мрежа „Фейсбук" в средата на ноември.Копирано от standartnews.com

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner