Петък, 14 Декември 2018
Петък, 14 Декември 2018

Елен Колева не плаща данъци

Елен Колева не плаща данъци

Актрисата била инвалид

Елен Колева бе издадена от купувача на колата си, че не плаща данъци. Софиянецът Димитър Момчев станал притежател на колата на актрисата-евтино Daewoo Kalos. При изповядването на сделката той получил документ, че Колева не дължи данък.

Врътката била, че колата е регистрирана по чл. 58, ал. 1, т. 4 от закона за местните данъци и такси. Този член засяга лица с намалена трудоспособност, тоест инвалиди.

Документът, който спестява парите на Елен е издаден от Ирена Петрова, служител на община "Изгрев", София, разкри още Димитър Момчев, който е изпратил сигнал до заместник-кмета по направление "Финанси и стопанска дейност" в Столична община Дончо Барбалов, Софийската градска прокуратура и икономическа полиция.

"Наблюдавал съм публични изяви на Елен Колева, в които тя демонстрира пластичност и работоспособност. Тъй като е видно, че тя не е инвалид, то това е документно престъпление", категоричен е Момчев. Той е приложил към сигнала и фотокопие на документа, който показва, че Колева не плаща данък за колата си.

Автоспециалисти обясниха, че данък за подобен нисък клас автомобили е нищожен и Елен е постъпила много неразумно, като се е обявила за инвалид. От документа става ясно още, че всъщност истинското й име е Елена, с каквото тя фигурира в официалните държавни регистри.

 

 

Източник: woman.hotnews.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар