Събота, 14 Декември 2019

ndt banner2

Събота, 14 Декември 2019
На внимание на чалмите от БНТ, bTV и Нова! Това е земята на Левски и Ботев, а не на Осман паша!

На внимание на чалмите от БНТ, bTV и Нова! Това е земята на Левски и Ботев, а не на Осман паша!

Оправданието, че турските сериали се ползват с висок рейтинг е оправдание ползвано от и за пред, полуидиоти. Ясно е, че ни мислите за такива, но тогава защо не пуснете в ефира немско порно?! Хем Меркел ще се зарадва, хем най-вероятно ще счупите нов рекорд! Малоумници!

Свидетели сме как последните няколко години и трите големи национални телевизии не спират да излъчват блудкави и евтини турски сериали. Те се ползват със специална привилегия и обикновено могат да бъдат гледани в прайм-тайм, като със серията си от безконечни повторения този псевдокултурен буламач заема един голям процент от цялото ефирното време на БНТ, bTV и Нова.

Като прибавим към това и новините на турски език по БНТ, няма как човек да не почне да се чуди, това земята на Левски и Ботев ли е или територията на Осман паша, Ердоган и приятели?

Въобще от както решихме, че сме модерни европейци, че сме толерантни до тъпота хора, че трепакащо обичаме гейовете и лесбийки, националната олигофрения у нас достигна ново, рекордно високо ниво. Ние се доближихме до Берлин единствено от гледна точка на доминиращия реален и духовен хомосексуализъм, докато в същото време България пътува към Анкара с бясна скорост. 

Маането се превърна в стандарт, а народа в бездуховна маса от ТВ зомбита, чието любимо развлечение е да следи и копира малоумниците от "Биг Брадър". Феномен, който скоро ще задмине по психопатията дори такива емблеми в бизнеса, като Ким Чен-ун. 

Важно е да се знае, че опростачването на българина, превръщането му в пълен идиот през последните години, не е случаен или естествен процес. Никой не трябва да се съмнява, че случващото се в тази посока е следствие от добре планиран, солидно финансиран и търпеливо реализиран план, чиято крайна цел е всички да приличаме на Мегз и Лъчо Мозъка. 

"Нашите" управляващи, отдавна не са наши и никога не са били управляващи. Всички те са просто назначени емисари, чиято крайна цел е да лишат българина от самосъзнание, да превърнат историята ни в кратък и тъп разказ, а накрая да устроят децата ни в кошарата от скопени граждани на лесно манипулируемо "глобално" пространство. 

И не ме разбирайте погрешно. Това не е вопъл против глобализма или цивилизацията, а вопъл против несъгласието ми децата на България да бъдат чалгаджии, болни и лишени от индивидуалност кретени, чийто единствен избор да се свежда до това, да метат салфетки на Фики или на Криско. Защото между тях двамата няма разлика. И само не ми говорете за стил, защото и стил няма.

Нещо повече. Това е вопъл за българина, не националистичен, а ценностен. Вопъл за Раковски, Ботев, Крум, Тервел, Калоян, Бенковски и Левски. Вопъл против Айше от Измир, Вяра от Нова, Курт от гейпарада, шаврантията от мола, Бетина от СЕМ и наглоста на насрания задник от парламента, който е решил да ме превърне в ориенталски хибрид.

Също така, трябва да знаем и нещо друго. Борбата с този смъртоносен за всички българи вирус, не може да се случи в социалните мрежи или на лист хартия. Тя дори не може да се случи на улицата. Тя може да се случи единствено в главата.

За да стане това обаче е нужна култура и образование. Очевадно е, че държавата абсолютно тенденциозно и умишлено вече години наред саботира този процес. Затова, всичко е в нашите ръце.

Пазете децата си. Пазете ги от унизената до дъно родна телевизия, пазете ги гротеските забавления и от лесните решения, пазете ги евтините слова и надутите джуки, пазете ги, защото само така може да бъде запазена България. 

Защото, това е земята на Левски и Ботев, а не тази на Осман паша и комплексираната бурка.

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner