Четвъртък, 17 Октомври 2019
Четвъртък, 17 Октомври 2019
На внимание на чалмите от БНТ, bTV и Нова! Това е земята на Левски и Ботев, а не на Осман паша!

На внимание на чалмите от БНТ, bTV и Нова! Това е земята на Левски и Ботев, а не на Осман паша!

Оправданието, че турските сериали се ползват с висок рейтинг е оправдание ползвано от и за пред, полуидиоти. Ясно е, че ни мислите за такива, но тогава защо не пуснете в ефира немско порно?! Хем Меркел ще се зарадва, хем най-вероятно ще счупите нов рекорд! Малоумници!

Свидетели сме как последните няколко години и трите големи национални телевизии не спират да излъчват блудкави и евтини турски сериали. Те се ползват със специална привилегия и обикновено могат да бъдат гледани в прайм-тайм, като със серията си от безконечни повторения този псевдокултурен буламач заема един голям процент от цялото ефирното време на БНТ, bTV и Нова.

Като прибавим към това и новините на турски език по БНТ, няма как човек да не почне да се чуди, това земята на Левски и Ботев ли е или територията на Осман паша, Ердоган и приятели?

Въобще от както решихме, че сме модерни европейци, че сме толерантни до тъпота хора, че трепакащо обичаме гейовете и лесбийки, националната олигофрения у нас достигна ново, рекордно високо ниво. Ние се доближихме до Берлин единствено от гледна точка на доминиращия реален и духовен хомосексуализъм, докато в същото време България пътува към Анкара с бясна скорост. 

Маането се превърна в стандарт, а народа в бездуховна маса от ТВ зомбита, чието любимо развлечение е да следи и копира малоумниците от "Биг Брадър". Феномен, който скоро ще задмине по психопатията дори такива емблеми в бизнеса, като Ким Чен-ун. 

Важно е да се знае, че опростачването на българина, превръщането му в пълен идиот през последните години, не е случаен или естествен процес. Никой не трябва да се съмнява, че случващото се в тази посока е следствие от добре планиран, солидно финансиран и търпеливо реализиран план, чиято крайна цел е всички да приличаме на Мегз и Лъчо Мозъка. 

"Нашите" управляващи, отдавна не са наши и никога не са били управляващи. Всички те са просто назначени емисари, чиято крайна цел е да лишат българина от самосъзнание, да превърнат историята ни в кратък и тъп разказ, а накрая да устроят децата ни в кошарата от скопени граждани на лесно манипулируемо "глобално" пространство. 

И не ме разбирайте погрешно. Това не е вопъл против глобализма или цивилизацията, а вопъл против несъгласието ми децата на България да бъдат чалгаджии, болни и лишени от индивидуалност кретени, чийто единствен избор да се свежда до това, да метат салфетки на Фики или на Криско. Защото между тях двамата няма разлика. И само не ми говорете за стил, защото и стил няма.

Нещо повече. Това е вопъл за българина, не националистичен, а ценностен. Вопъл за Раковски, Ботев, Крум, Тервел, Калоян, Бенковски и Левски. Вопъл против Айше от Измир, Вяра от Нова, Курт от гейпарада, шаврантията от мола, Бетина от СЕМ и наглоста на насрания задник от парламента, който е решил да ме превърне в ориенталски хибрид.

Също така, трябва да знаем и нещо друго. Борбата с този смъртоносен за всички българи вирус, не може да се случи в социалните мрежи или на лист хартия. Тя дори не може да се случи на улицата. Тя може да се случи единствено в главата.

За да стане това обаче е нужна култура и образование. Очевадно е, че държавата абсолютно тенденциозно и умишлено вече години наред саботира този процес. Затова, всичко е в нашите ръце.

Пазете децата си. Пазете ги от унизената до дъно родна телевизия, пазете ги гротеските забавления и от лесните решения, пазете ги евтините слова и надутите джуки, пазете ги, защото само така може да бъде запазена България. 

Защото, това е земята на Левски и Ботев, а не тази на Осман паша и комплексираната бурка.

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

  • АТАКА: БНТ нарушава законите. ЦИК да спре „Референдум”

    АТАКА иска от ЦИК да отмени предаването „Референдум”, което трябва да се излъчи на 15 октомври по БНТ. Причината е, че националната телевизия нарушава задълженията си по Изборния кодекс (ИК), Закона за радио и телевизия и Споразумението за отразяване, което е сключила с партиите и коалициите

  • Налче на ботуш

    Кеворк Кеворкян: Нищо особено не се случи в „Референдум“, освен, че за сетен път се потвърди, колко беззъба и самосугестирана е БНТ ... Можеше и Кошлуков да влезе в студиото и да се опита да претегли авторитета си. Той сигурно още си спомня, как в далеч по-съдбоносни времена го допуснах в изборното студио в нощта на 10 юни 1990 година

  • ВАС застана зад Волен в спора му с Кошлуков

    Върховният административен съд (ВАС) застана зад Волен Сидеров в спора му с генералния директор на БНТ Емил Кошлуков.

Оставете коментар