Вторник, 28 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 28 Януари 2020
Пампорово е с обновена инфраструктура за новия зимен сезон

Пампорово е с обновена инфраструктура за новия зимен сезон

Предвид бързото разрастване на курорта и превръщането му в курорт от Европейско ниво е необходимо и инфраструктурно развитие

Пампорово ще посрещне любителите на зимните спортове с нови тротоари, две асфалтирани улици и подменено улично осветление.

От години не са осъществявани ремонтни дейности на територията на комплекса. Тази година Община Чепеларе изпълни поетите ангажименти за 2017 година с целеви средства от държавния бюджет. Предвид бързото разрастване на курорта и превръщането му в курорт от Европейско ниво е необходимо и инфраструктурно развитие. Паралелно с инвестициите в частния сектор се осъществяват и инвестиции от страна на Общината – 700 м асфалтов път към хотелите Финладия и Белмонт, както и 400 м до хотел Евридика, подменено улично осветление ,нови мантинели и рахабилитиране на 1 км тротоари.

Техниката за зимното снегопочистване е в пълна готовност и очаква първия сняг за този сезон, а тротоарите ще бъдат почиствани със специална техника, която е дарение от частния бизнес.

Пампорово - Мечи чал очаква своите туристи за сезон 2017/2018 за едно незабравимо зимно предизвикателство.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner