Неделя, 15 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 15 Декември 2019
Корнелия Нинова покани на среща председателите на парламентарните партии, на тема: Преходът!

Корнелия Нинова покани на среща председателите на парламентарните партии, на тема: Преходът!

Лидерът на БСП призовава да се намери вярното държавническо решение, което ще доведе до реални резултати и до очакваната от българския народ справедливост

Председателят на БСП Корнелия Нинова покани на среща председателите на парламентарно представените партии, която да се проведе в периода 6-8 декември 2017 г. „Предлагам да обсъдим  общи политически и законодателни  действия, свързани с приватизацията, реституцията, концесиите, обществените поръчки и ролята на "силовите групировки" през годините на прехода“, пише Нинова в писмата. Тя призовава да се намери вярното държавническо решение, което ще доведе до реални резултати и до очакваната от българския народ справедливост.

Писмата са четири и са адресирани до Бойко Борисов (лидер на ГЕРБ), Мустафа Карадаъй (лидер на ДПС), Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров (лидери на партиите от Обединени патриоти - НФСБ, ВМРО и "Атака") и Валентин Марешки (лидер на "Воля").

 Лидерът на БСП за пръв път огласи намеренията си за лидерска среща по въпросите на прехода след заседанието на Изпълнителното бюро на партията във вторник.

 

Точното им съдържание е:

 

Уважаеми г-н Борисов/Каракачанов, Симеонов, Сидеров/ Марешки

 

Каня Ви на среща заедно с останалите председатели на парламентарно представените партии, която да се проведе в периода 6-8 декември 2017 г.

 Предлагам да обсъдим  общи  политически и законодателни  действия, свързани с приватизацията, реституцията, концесиите, обществените поръчки и ролята на "силовите групировки" през годините на прехода.

Нека да намерим вярното държавническо решение, което ще доведе до реални резултати и до очакваната от българския народ справедливост.

 

Корнелия Нинова, Председател на БСП

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner