Неделя, 19 Януари 2020

ndt banner2

Неделя, 19 Януари 2020
Владимир Каролев: Екологът Андрей Ковачев явно е специалист по платената любов

Владимир Каролев: Екологът Андрей Ковачев явно е специалист по платената любов

Вижте какво още написа финансистът

"От bTV научихме, че Андрей Ковачев от Зелените бил и специалист по платена любов с красиви жени - предричал Банско да се напълни с публични домове.

Само да не е специалист по секса, както е и специалист по Пирин - гледайки го по телевизията."

Финансистът Владимир Каролев публикува на страницата си във фейсбук горния коментар по повод изказването на еколога Андрей Ковачев по казуса Пирин. 

Тази сутрин по bTV Ковачев заяви следното:

„Мога да посоча причините за това пречене. В момента територията на националния парк е собственост на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), т.е. при наличие на такъв проблем би трябвало министърът на околната среда и водите да е този, който първи да инициира това нещо, но той вече от години не го прави.

Вторият заинтересован, който би трябвало да предложи решение на проблема с опашките, е Община Банско. От години Община Банско не го прави, т.е. протестиращите в момента би трябвало да протестират или пред МОСВ, или пред Община Банско, но поради някаква причина не го правят и им казват, че някой друг, който няма никакво отношение към проблема, е виновен. 

Отклонява се вниманието на хората и те биват залъгвани. Същият е проблемът на Витоша, където собственикът на съоръженията нито ги подновява, нито нищо и повече от половината не работят“, заяви Ковачев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner