Събота, 15 Декември 2018
Събота, 15 Декември 2018

Шефка в НДК посреща европейските лидери с постове за Сталин, Хитлер и оплюване на журналисти (Снимки)

Шефка в НДК посреща европейските лидери с постове за Сталин, Хитлер и оплюване на журналисти (Снимки)

Истински онлайн скандал гръмна, след като в групи и страници във Фейсбук бяха разпространени постовете на Таня Цветанова - член на Управителния съвет на НДК.

Шефката в Националния дворец, която посреща лидерите на Европа, е станала популярна със скандалните си постове в социалната мрежа. Активностите на Цветанова през времето са в диапазона от тиражиране на снимки на Сталин, през колажи с Хитлер и монахиня, показваща среден пръст, до статуси против бившия президент Росен Плевнелиев и бившия еврокомисар и настоящ директор в Световната банка Кристалина Георгиева. В част от статусите си Цветанова обяснява как се става “лека” журналистка само за една нощ.

Към момента профилът на чиновничката е почистен от скандалните постове, споделят част от скандализираните потребители. Проверка показва, че последният публично достъпен пост е от юни 2016, а част от скандалните статуси и снимки са от 2012-а, по време на първия кабинет на Бойко  Борисов, когато Росен Плевнелиев е още действащ държавен глава. До момента няма коментар от самата Цветанова.

Татяна Цветанова е бивш юрисконсулт на Министерство на културата. След като ведомството на Боил Банов стана принципал на НДК, тя бе представена като член на Управителния съвет на Двореца, съобщава topnovini.bg. 


Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар