Сряда, 21 Ноември 2018
Сряда, 21 Ноември 2018

Потрес! Из учебника по история за 10-ти клас: Фашизмът е измислица на комунистите! СССР е окупатор, който връща България с 1 век назад!

Потрес! Из учебника по история за 10-ти клас: Фашизмът е измислица на комунистите! СССР е окупатор, който връща България с 1 век назад!

Вижте кой промива мозъците на децата:

Все по- зловещи стават поръчковите соросоидни експерименти на САЩ с промиването на детските мозъци в България. Пример за поредният такъв е тазгодишното пренаписване на учебника по История за 10-ти клас. Такова пропагандно и фалшифицирано извращение на историята на България може да бъде сравнено само с лъжите на Гьобелс и антихуманните медицински опити на доктор Менгеле. Но скоро и имената на тези двамата ще са тотално заличени и непознати за българските младежи.

Изучаването на фашизма и нацизма отпада от българските учебници по История. Впрочем, във въпросния учебник тези две понятия са споменати на няколко пъти, но само колкото авторите на пасквила да заявят категорично, че такива идеологии всъщност не са съществували: „В България фашизъм и нацизъм никога не е имало“, твърдят те. Твърдят още и, че никога не са ни управлявали фашистки правителства. Нито про-нацистки. Нито пък сме имали закон срещу евреите. Не е имало никакви партизани, а най-обикновени терористи. И през 43-та година българското правителство не е приело фашисткия си Закон за защита на държавата – ЗЗД, според който правителството ни е плащало по 50 хил. лв. на всеки гражданин, който собственоръчно отреже и донесе в Полицията партизанска глава. Пък била тази глава и детска. Само убитите по този закон деца са над 240.

Пак според учебника за 10-ти клас Червената армия всъщност не е победила нацизма. Защото… нацизъм изобщо не е имало!

В спонсорирания от Сорос и написан от грантово заплатени псевдо-учени учебник по история за 10-ти клас престъпленията на фашизма в България и по света остават сметени под килима. И направо отречени. Вътре няма нито ред за концлагерите „Освиенцим“, Требленка“, „Бухенвалд“… Затова пък, българските деца учат, че най- мрачният режим, съществувал някога на планетата е… комунизмът!

Още по- фрапантно е че в същия учебник турското робство, което е назовано „присъствие“, е описано като приятно съжителство между народи с различни религии.Помежду им нямало проблеми. Живеели сме си мирно и кротко. Но дошли тия гадни руснаци и ни развалили рахата.

После пак дошли руснаците. Вече под формата на гадни съветски комунисти! Дошли баш тогава, когато тъкмо сме били на крачка да стигнем Запада. Но руския комунизъм ни върнал в каменната ера. Където сме и до днес.

В новите учебници по история за цялото ни средно образование надълго и нашироко се говори за „комунистическа диктатура“, без да се спомене и дума за фашизма и нацизма? Явно по причина, че про-американската колониална власт у нас преследва следните цели: Децата трябва да забравят, че техни връстници, като тези от Ястребино, са били разстрелвани от фашистите за това, че са помагали на партизаните. Не трябва изобщо да научат за българските фашисти, които са принуждавали нашите родители да минат през площада, за да видят проснатите убити тела на партизани или техните отрязани глави. Какво говорят документите: За отрязана партизанска глава „нефашистката“ власт преди 44-та година е плащала по 50 000 лв. и е изплатила по това перо общо 63 млн лв. А убитите между 41 и 44-та година цивилни граждани са 10.930 – ятаци и роднини на партизани?

В учебниците вече не пише нито ред и за това, че съдбата ни бе решена от Великите сили на една разчертана салфетка. В учебната програма надълго и нашироко се дъвче темата за «съветска окупация» и «съветизация» на страната ни. Но децата ни така и няма да научат, че ако териториалните претенции на Гърция и исканията на Турция и Югославия след 45-та г. бяха удовлетворени, за което настояваха победителките САЩ и Англия, днес територията на България щеше да е поне с една трета по–малка. А тези претенции бяха отрязани благодарение на твърдата позиция на съветската делегация и лично на Йосиф Висарионович Сталин. Да, благодарение на СССР и Сталин, България не губи нито сантиметър земя като победена държава от ВСВ, за разлика от една разпарчатосана Унгария например.

В новия учебник по история учениците ни ще се запознаят с исторически факти като «Народния съд». Бъдете сигурни, че платените соросоидни историци не са написали вътре нищо за това, че Народният съд беше наложен на България от победителите във войната- от САЩ и Великобритания, а не от някакви комунисти. В резултат на тази договореност в другите европейски страни Народните съдилища произнесоха смъртни присъди на хиляди: И само в Белгия имаме 53 хиляди убити фашисти, в Холандия– 45 хиляди, в Чехословакия– 38 хиляди, в Дания–15 хиляди, във Франция – 60 000 и т.н. В България «Народният съд» издаде всичко на всичко 2 730 смъртни присъди. Но в периода 1941–1944 г. фашистката власт издаде 12 461 смъртни присъди на български комунисти-антифашисти.

Разбира се, че младите хора трябва да знаят за лагера «Белене» и за «Възродителния процес», но цялата истина. Включително с факти като този: Един терорист, етнически турчин, който по Възродителния процес взриви вагон с майки и деца, след 89-та г. бе обявен от държавата за репресиран, получи пенсия и стана активен функционер на една етническа партия. Учениците няма да научат и че сме единствената страна в света, в която се издига паметник на терористи.

Сега задаваме въпроса: защо в програмата са включени тези теми, а няма нищо за индустриализацията на социалистическа България, за престижното й място в световните класации и постиженията на българските социалистически учени и културтрегери? От  историята на нашите международни отношения могат да се научат много полезни неща. Все още са живи хората, които могат да ви разкажат как американски и западноевропейски лидери са изказвали възхищението си пред наши външни министри за това, че Социалистическа България е в челните места по индекс за икономически и цивилизационен напредък в класациите на ООН и Световната банка.

Да се преправя историята, за да е удобна на моментната политическа конюнктура, е мерзко деяние, за което платените от „Америка за България“ НПО-престъпници, зовящи се съставители, заслужават затвор. Защото учебникът може да се сменя всяка година, но промитият от него млад мозък, си остава такъв до живот. И ние тепърва ще берем плодовете на безобразното заличаване на историческата памет у подрастващите българи. Ако след 20 години някой от тях изобщо се определя като българин, разбира се.

Най- лошото е, че затривайки историята, опасността да повторим абсолютно същите грешки, е огромна! Да, няма да обясним на децата си какво са фашизмът и нацизмът и защо са толкова страшни. Ще ги възпитаваме в идиотската неолиберална идеология, която сама по себе си, е вдъхновена именно от … фашизма и нацизма. Затова и мълчи за проявленията им. И ги заличава от историята. Защото какво е неолиберализма? Идеология, при която право има винаги по- силният. А по-слабият е боклук, на който не му се полага нищо – дори правото на живот. А ако ти, силният, си солидарен и изпълнен със съчувствие към по-слабия и… не дай си Боже, решиш да му помагаш- това означава, че си „мръсен комунист“. Това проповядва неолиберализма, по чиито закони ни налагат на живеем американските ни „приятели“.

Няма нужда от държава, казва още неолиберализма – тя само ти пречи да се развиваш. Няма нужда и местното население да знае какъв е произходът му, както и каква е била историята му. От това вече няма нужда. Защо ли? Ами, за да могат върхушките да експлоатират същото това нео-робско население както си поискат. Истината е, че Държавата защитава обикновения човек- затова им пречи и вече текат процеси по нейното деконструиране.

А и безпаметните и безпросветни хора, лишени от знанието и усещането за собствената си етническа, национална и религиозна принадлежност… такава човешка биомаса лесно се манипулира и  хвърля в поредната световна месомелачка, наречена… Трета световна война. С цел поредното оцеляване на Западния елит. Да, историята отново се повтаря. Skandalno.net

Източник: Skandalno

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар