Четвъртък, 17 Януари 2019
Четвъртък, 17 Януари 2019

Вартан Папикян към правителството: "Не засрамвайте Трибагреника, той е на българите, не е ваш!"

Вартан Папикян към правителството: "Не засрамвайте Трибагреника, той е на българите, не е ваш!"

Аз съм чужденец, но съм горд, че развях знамето на България по време на протеста на видинчани в подкрепа на изграждането на магистрала между Видин и София

Аз съм чужденец. Никога не съм имал щастието да вдигам знамето на моята Родина, но за сметка на това в събота, по време на протеста, гордо и с безкраен респект държах в ръцете си знамето на България, на втората ми Родина.

Живея във Видин и с времето този град се превърна в моята съдба. За съжаление на снимката не съм вдигнал знамето в чест на поредния олимпийски шампион, на спечелена световна титла или международно признание, а за да подсетя със съгражданите ми, присъстващи на протеста, че Видин е незаменима част от България и видинчаните не по-малко са важни българи от вас - "важните" в правителството.

Г-жа Павлова, съгласен съм, че магистрала Видин - София е скъп проект, но в пъти е по-евтин от издръжката ви за България и ЕС.

Знам, че сте отмъстителна групировка, всички в правителството, защото си имате НАП, МВР, НОИ, Инспекция по труда и можете да накарате човек да съжали, че е жив.

Въпреки това искам да ви кажа, че не заслужавате да се доближите до знамето на България, до моето знаме. Вие си имате ваше - с размерите на лъжите ви и с цветовете на парите. Не засрамвайте Трибагреника, той е на българите, не е ваш.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар