Събота, 16 Февруари 2019
Събота, 16 Февруари 2019

Каракачанов: Какво прави Истанбулската конвенция срещу продажбата на 12-годишни булки?

Каракачанов: Какво прави Истанбулската конвенция срещу продажбата на 12-годишни булки?

Да направим референдум с въпросите „за“ или „против“ е българското общество еднополовите бракове, три или повече пола, джендър идеологията да влиза в учебните програми и да приключим въпроса, заяви той

Предлагам да „хванем бика за рогата“- ако искаме да успокоим обществото един път завинаги, нека да направим референдум с въпросите „за“ или „против“ е българското общество еднополовите бракове, три или повече пола, джендър идеологията да влиза в учебните програми и да приключим въпроса. Това каза пред журналисти в Народното събрание министърът на отбраната Красимир Каракачанов за предложението на БСП за референдум за Истанбулската конвенция, предаде репортер на Агенция „Фокус“. 

„БСП предложиха референдум с въпрос, който е адресиран до т.нар. Истанбулска конвенция. С такъв въпрос референдум не може да се направи, защото ще бъде върнат от КС. Конвенцията си има име“, посочи той. 

„Съмненията в обществото са, че чрез тази Конвенция и в последствие чрез други законодателни промени ще ни бъде наложено да приемем еднополови бракове, джендър идеологията, трети пол“, заяви Красимир Каракачанов. „Днес е Истанбулската конвенция, утре ще бъде друга конвенция - това е политика, която се налага, не много демократично, от определени европейски кръгове от членките на ЕС“, изтъкна той. 

Според Каракачанов има достатъчно въпроси, които трябва да бъдат решени и без да приемаме конвенцията. Той изтъкна, че и сега по закон е забранена продажбата на булки на по 12-годишна възраст, но не се прави нищо против това. 

Както и известното сред някои малцинствени групи явление "деца раждат деца". 

Истанбулската конвенция прави ли нещо срещу тези неща, риторично попита той. 

Според него основната цел на неправителствените организации, които се обявяват за приемането на Истанбулската конвенция, е да се доберат до финансиране, което ще бъде осигурено или от ЕС, или от държавата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар