Понеделник, 10 Декември 2018
Понеделник, 10 Декември 2018

Емил Кошлуков показа среден пръст в ефир

Емил Кошлуков показа среден пръст в ефир

Зрителите на БНТ са възмутени от цинизма му

Форумите в интернет прегряха от възмущение от поведението на програмния директор на БНТ1 Емил Колшуков във воденото от него предаване "Още от деня" в петък вечерта. Тогава той два пъти показа среден пръст.

 

"Медиапул" разказа случката:

Тече разговор с бившия министър на екологията в първото правителство на Бойко Борисов Нона Караджова, представена като експерт, и на Борислав Сандов от партия "Зелените", който е активист от протестите за защита на Пирин. Темата са продължаващите протести в защита на Пирин и изграждането на втори лифт в Банско.

Програмният директор на БНТ започнв разговора в предаването си с видео от новинарски репортаж на телевизията от протеста пред сградата на БНТ. Предупреждава, че не е подходящ за деца, заради нецензурните думи и кадри. Причината - един от участниците в протеста държи листовка с неприличен знак – изобразена ръка със специфичната конфигурация на пръсти. Чуват се и нецензурни призиви.

По този повод Кошлуков прочита декларация на журналистите от "По света и унас", които протестират срещу отношението, което са получили от участници в протеста. И пита - "Г-н Сандов, добър вечер от лекето Кошлуков. Как се чувствате в студиото на леке?". Следва дебат по темата за защитата на Пирин.

В края на разговора Кошлуков свива пръсти по специфичния начин, при който само средният стърчи. Обръща се към Сандов с думите - "А този знак ще го има ли...". Природозащитникът му отговаря, че не носи отговорност за действията на неидентифицирани участници. Обяснява, че той не е правил този жест и допуска, че става дума за провокация. Кошлуков обаче не се предава и отново показва неприличния жест.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар