Понеделник, 21 Януари 2019
Понеделник, 21 Януари 2019

Деси Банова се завръща на телевизионния екран, ще води своя рубрика

Деси Банова се завръща на телевизионния екран, ще води своя рубрика

"Истории на успеха с Деси Банова" ще покаже, че у нас има много знаещи и можещи хора

Бившата синоптичка Деси Банова ще води своя рубрика, посветена на успели българи, всеки петък в сутрешния блок на Нова телевизия. Това съобщиха от медиите.

"Истории на успеха с Деси Банова" ще покаже, че у нас има много знаещи и можещи хора, които успяват да се реализират и да постигнат много повече от това, за което са мечтали, допълват от Нова телевизия.

„Вече имах възможността да се запозная с някои от тези хора, които са били извън България, почерпили са опит отвън, но са се завърнали, мотивирани да успяват не другаде, а в България. Аз съм изключително щастлива и развълнувана от новото начинание и се надявам, показвайки тези достойни примери, да вдъхна малко повече увереност на всички българи. Убедена съм, че ако все повече млади хора се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място”, споделя Деси Банова.

След 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и след международното признание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени, Деси Банова започва нов етап в професионалното си развитие. Всеки петък в новата си рубрика тя ще запознава зрителите с млади, креативни, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи и то именно тук, в родината ни.

Първият гост в  "Истории на успеха с Деси Банова" е Александър Рангелов. Той е само на 33 години, но в автобиографията му вече фигурират множество престижни отличия, най-ценното от които е награда за иновации, лично връчена му от Илън Мъск. Той прави чудеса от семейната компания и вече може да се похвали с експорт на седем континента.

Около Деси Банова се вдигна шум в последните месеци, след като стана ясно, че тя има връзка с президента Росен Плевнелиев.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар