Понеделник, 10 Декември 2018
Понеделник, 10 Декември 2018

Корнелия Нинова открива кръгла маса за левите идеи и пътя на БСП

Корнелия Нинова открива кръгла маса за левите идеи и пътя на БСП

В началото на дебата ще бъдат представени резултатите от актуалното социологическо проучване: „БСП като алтернатива на властта”

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще открие кръгла маса за идейните политически и организационни предизвикателства пред партията.

Националният политически институт „Димитър Благоев” организира кръгла маса на тема: „Идейните, политически и организационни предизвикателства пред БСП”, която ще бъде открита от 11.00 часа в БТА. Има ли ляв проект на обществото за бъдещето на България? Има ли идея в БСП какъв е той? Възможни ли са леви политики след като някои „експерти” обявиха края на политиката? Част ли е БСП от кризата на масовите партии? А сега накъде, тогава?

Това са част от въпросите, на които ще търсят отговори млади политолози, социолози, социални психолози, историци, други експерти и просто ангажирани с правенето на политика. Сред тях: Александър Димитров, Борис Попиванов, Боян Балев, Галин Дурев, Крум Зарков, Стефан Георгиев, Страхил Делийски и други. В началото на дискусията ще бъдат представени резултатите от актуалното социологическо проучване: „БСП като алтернатива на властта”.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар